Avrig Park Residence este noua ta locuinţă din sectorul 2

Author: Oana Iosif

Sectorul 2 al Bucureştiului este o zonă care are multiple avantaje legate de accesul la puncte importante ale capitalei sau la magazine şi zone de relaxare. Dacă ești interesat de ofertele pentru apartamente sector 2, atunci poţi accesa link-ul următor: https://avrigparkresidence.ro. La Avrig Park Residence vei găsi o multitudine de opţiuni potrivite pentru tine şi planurile tale. Vei putea cumpăra un apartament de minim 50 de metri pătraţi sau unul de până la 210 metri pătraţi, dacă acesta este perfect pentru ceea ce ţi-ai propus. Iată câteva informaţii care te vor ajuta să cunoşti mai bine facilităţile din cadrul ansamblului rezidenţial şi care te pot susţine în deciziile tale ulterioare:

1. Zona Obor este o zonă cu deschidere către multe puncte importante din Bucureşti

Ansamblul rezidenţial este foarte bine poziţionat. El este amplasat în zona Obor, în apropierea Primăriei sectorului 2. Acest lucru îţi oferă posibilitatea de a ajunge rapid în alte zone ale Bucureştiului. Ai acces uşor la mijloace de transport în comun, precum staţia de metrou Obor sau tramvai, ori autobuz. Locul unde este amplasat acest ansamblu rezidenţial te poate ajuta să ai mai mult timp pentru tine şi familia ta, pentru că este chiar într-o zonă bună a capitalei din punct de vedere al nodului de comunicaţii în ceea ce priveşte transportul.

2. Dacă ai familie şi copii te poţi bucura de acces facil la unităţile de învăţământ din zonă

Atunci când ai copii sau pur și simplu te gândești la faptul ca vei avea în viitor, este important să faci alegerile ţinând cont de accesul lor la diverse zone semnificative pentru ei. Aşadar, unităţile de învăţământ sunt printre cele mai importante. În zona Obor vei găsi ceea ce doreşti şi te vei putea bucura de o şcoală care este aproape de casă. De asemenea ai parcul Obor în preajma locuinţei şi ai spaţii de relaxare pentru tine şi pentru copii.

3. Te poţi deplasa foarte uşor, având acces la staţia de metrou Obor, care este la doar 3 minute distanţă

Staţiile de metrou sunt foarte importante pentru a putea să te deplasezi rapid și eficient, chiar dacă ai sau nu maşină personală. Ansamblul rezidenţial Avrig Park Residence este amplasat lângă o staţie de metrou importantă. Astfel, poţi ajunge la staţia Obor în doar 3 minute de mers pe jos. Iar de acolo, poţi alege magistralele care să te ducă unde doreşti. O staţie de metrou este foarte de folos şi în perioadele în care nu poţi să foloseşti maşina.

4. Ai în apropiere parcul Obor pentru a te relaxa

Zonele verzi sunt importante pentru a lua decizia de a achiziţiona un apartament. Vei avea parte de zone de relaxare în cadrul ansamblului rezidenţial. Ele sunt create astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor tale. De asemenea vei avea acces şi la parcul Obor, care este situat în apropierea complexului.

5. Ai magazine și un mall în apropiere

Accesul la magazine este de asemenea un criteriu important ce ţine de alegerea unei noi locuinţe.

În zona Obor ai foarte multe opţiuni care pot fi pe placul tău. Aici sunt multe magazine sau zone pentru shopping. Există şi un mall în apropiere, de unde poţi face cumpărături pentru tine şi familia ta.

6. Calitatea construcţiei şi materialele folosite sunt la standarde înalte

Se pune foarte mult accentul pe calitatea proiectului şi a materialelor folosite în cadrul construcţiei ansamblului rezidenţial Avrig Park Residence. Astfel, zidurile de susținere sunt din beton de calitate, iar pereţii despărţitori din cărămidă. În plus, ai parte de toate dotările moderne necesare.