Axi este noul concurent din Casa iubirii. Cum a reacționat carismaticul tânăr în momentul în care Emma l-a sărutat pe obraz! Iată ce dezvăluiri neașteptate a făcut Axi din culisele vieții sale! „Nu am avut relații de lungă durată”

Author: Ana Filip
Actualizat: 19 apr 2023, 19:00

Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent a intrat în emisiune pentru a-și caută jumătatea! Iată ce mărturisiri a făcut tânărul Axi din culisele vieții sale! Cine este fata care a fost copleșită de apariția chipeșului concurent! „M-am pierdut în ochii tăi!”

Concurenții din Casa iubirii au avut parte astăzi de încă o surpriză de senzație în cea de-a doua parte a ediției, un nou băiat și-a făcut apariția în casă fetelor, oferindu-le câte un trandafir alb. Deși în cea mai recentă Gala a emisiunii nu a fost nimeni eliminat, în această săptămână a intrat mai întâi o fată nouă, Aisa, în ediția de luni, iar astăzi, a venit un nou băiat, Axi, să își caute jumătatea.

Chipeșul tânăr le-a surprins pe fete cu aspectul lui fizic și cu ochii lui verzi și le-a făcut câteva dezvăluiri uluitoare din culisele vieții sale.

Axi este noul concurent din Casa iubirii. Cum a reacționat carismaticul tânăr în momentul în care Emma l-a sărutat pe obraz

În a două parte a ediției de astăzi, fetele din Casa iubirii au fost surprinse de apariția unui nou băiat, care a intrat în emisiune pentru a-și cauta jumătatea.

Vizibil emoționat și nerăbdător să le cunoască personal pe fete, Axi, a călcat pragul casei și i-a oferit mai întâi un buchet de flori Andreei Mantea și câte un trandafir alb fiecărei concurente.

Însă în cele din urmă, tânărul nu se aștepta că între timp să fi mai intrat în emisiune încă o fată, deoarece el știa că sunt șapte la număr și astfel una dintre ele a rămas fără floare, însă situația s-a rezolvat pentru că Bianca i-a spus noului băiat că se află într-o relație și nu e nevoie să primească floarea

oricum. La fel și Nona, care i-a cedat floarea primită Emmei.

Cele mai entuziasmate dintre fete de apariția lui Axi în Casă iubirii au fost Emma și Erisa. Mai întâi Emma a întrebat-o pe Andreea Mantea dacă îi poate oferi un sărut pe obraz lui Axi, în semn de întâmpinare și chiar l-a sărutat amplificându-i emoțiile. Iar apoi Erisa a exclamat faptul că îi admira ochii noului tânăr și a mărturisit că s-a pierdut în ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Axi are 24 de ani, provine din Constanța și este pompier de meserie. Tânărul s-a caracterizat că fiind o persoane sinceră și curajoasă, în zodia Gemeni. Întrebat dacă a avut relații de lungă durata, Axi a mărturisit că nu prea a avut relații de lungă durata, ci pasagere și de asemenea a dezvăluit faptul că s-a despărțit în urmă cu doar câteva luni de fosta lui iubita, însă cu toate acestea se simte complet vindecat după

despărțire.

În cele din urmă fetele au fost curioase dacă tânărul Axi are deja în minte creionat un top trei fete pe care le admira cel mai mult, însă Andreea Mantea i-a propus noului concurent să le mai țină puțin pe jar și să le spună înainte de a pleca în casă băieților.

Citește și: Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a lansat acuzații dure la adresa Patriciei! „Te dau în judecată!” Cele două eterne rivale s-au înfruntat din nou! Iată cum a reacționat Patrick și ce argumente a adus Patricia!

Citește și: Aisa este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra a venit să își caute jumătatea! Iată cine este băiatul pe care l-a plăcut din prima clipă în care l-a văzut! „Băieți, am venit cu gândul să vă cunosc pe toți, dar cineva mi-a atras în mod special atenția"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.