Axinte: „Am noroc! Se bat femeile pe mine!”

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 17 ian 2017, 10:21

Carmen, sotia din viata reala, si Ani Cretu, partenera de la „Vacanta Mare”, s-au luptat pentru atentia lui Axinte, la o sedinta foto inedita.

Un triunghi amoros de exceptie si-a facut aparitia ieri, in mijlocul unui parc de distractii din Bucuresti. Celebrul Axinte, alias Florin Petrescu, era incadrat de doua domnisoare cat se poate de acaparatoare. Una dintre aceastea este partenera de viata din realitate a indragitului actor, iar celalata fiind nimeni alta decat Urinela (n.r. – Ani Cretu), jumatatea lui Axinte din show-ul „Vacanta Mare”. Cele doua femei s-au „luptat” pentru atentia lui Axinte, si-au dat ghionturi si a glumit pe seama situatiei.

Din fericire, Ani si Carmen sunt prietene bune, dar acum m-au speriat, au sarit una la gatul celeilalte. Am noroc! Se bat femeile pe mine!”, a glumit actorul.

Atmosfera s-a destins si mai mult cand, in cadru, a aparut si Eduard, baietelul lui Florin Petrescu si al sotiei sale, Carmen. Filmarile pentru un promo Kanal D i-au adus impreuna, iar cei patru au profitat din plin de distractie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.