Aya, amenintari fara precedent la adresa Mariei si a lui Marinescu! "Cand vi le dau eu, iesi si tu iese si ea dupa tine!" Urmariti o editie exploziva Puterea dragostei, marti, 25 mai, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mai 2021, 19:26

Aya si Maria ajung din nou la cutite si isi arunca replici jignitoare si chiar amenintari fara prcedent! Aflati ce noi detalii socante vor iesi la iveala despre unii concurenti de la Puterea dragostei!

Desi in Gala Puterea dragostei de duminica, lucrurile s-au desfasurat intr-o atmosfera mai calma ca de obicei, iar la final cea care a plecat acasa a fost Andreea, din motive personale, in prima editie a acestei saptamani, lucrurile au inceput sa sa se agite din nou in casa iubirii. Tensiunile au reaparut intre anumiti concurenti inca din prima parte a emisiunii, cand au izbucnit certuri mari, precum cea dintre Ayda si Radu, sau dintre Comanici, Mariana si Alexandra.

Astfel, in editia de luni a emisiunii Puterea dragostei, conflictul dintre Ayda si Radu a plecat de la faptul ca tanarul a recunoscut ca place mai multe fete din casa, pe care isi doreste sa le cunoasca si atunci Ayda a explodat de gelozie, spunandu-i ca nu vrea sa fie pe locul doi.
Pe de alta parte, a mai izbucnit o cearta apriga si intre Comanici, Mariana si Alexandra.

Cei doi fosti iubiti, Comanici si Mariana, si-au adresat jigniri grave. Si tot in editia precedenta, Maria si Marinescu au ajuns din nou in pragul despartirii.

Aya, atac dur la adresa Mariei si a lui Marinescu!

Totul va pleca de la comentariile rautacioase lansate de Andrei si de Radu despre faptul ca relatia dintre Marinescu si Maria ar fi una falsa. Moment in care Marinescu va izbucni si ii va raspunde cu aceeasi moneda colegului sau. 

Andrei: Lasa-ma cu povesti de astea! Am vazut ca e un material fake si am deschis gura si eu si Radu! Ce atata? Ce nu va convine?

Marinescu: Vezi ca nu e rasul tau, viata mea!

Andrei: Ma tragi de urechi si pe mine?

Marinescu: Vezi ca te trag de amandoua, viata mea! Vezi ca nu e rasul tau, las-o usor!

Marinescu: Comanici, vezi ca e catelusul tau aici!

Andrei: Maria, vezi ca-i catelusul tau pe aici!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu: Vezi ca eu vorbesc frumos cu gagica-ta!

Ulterior, cearta se va muta in casa fetelor, acolo unde Aya va sari in apararea iubitului ei, Andrei si va incepe sa lanseze amenintari grave la adresa lui Marinescu si a Mariei. Aceasta ii va ameninta ca daca va face anumite dezvaluri despre ei vor fi nevoiti sa plece acasa.

Aya: Cand ti le dau eu sa vezi cum iesi afara pe usa cum ai mai iesit de cateva ori! Cand vi le dau eu, iesi si tu iese si ea dupa tine!

Maria: Daca gagica-tu duce femei... si o să te duca si pe tine, nu e problema mea! Am poze cu tine intr-un pat cu un barbat!

Aya: Sunt virgina! Sunt virgina si nu beau, cred ca ma incurci cu tine!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 24 mai 2021– Prima parte- VIDEO. Concurenta de la Puterea Dragostei a cedat nervos: „M-am săturat să fiu pe locul 2!” Acuzații grave la început de săptămână

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 24 mai 2021 – A doua parte- VIDEO. Mariana și Cristian Comănici se jignesc: "Ești ipocrit!"

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.