Aya arunca bomba! "Daca nu e filmat, omul n-o pupa ca ii e scarba de ea!" Ce detalii socante ies la iveala despre Maria si Marinescu? Aflati totul vineri, 11 iunie, intr-o noua editie Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 10 iun 2021, 19:24
aya puterea dragostei Foto(5)
Aya face dezvaluiri uluitoare despre Maria!
Sursa: Captură KANAL D

Aya face noi dezvaluiri socante din culisele relatiei dintre Maria si Marinescu! Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei!

In casa Puterea dragostei saptamana pare ca se va incheia in aceeasi atmosfera plina de tensiuni, conflicte si jigniri intre unii dintre concurenti care in loc sa se preocupe pentru a-si cauta jumatatea, se concentreaza pe certuri interminabile.

Nici plecarea Aydei din emisiune in Gala de duminica trecuta, pare ca nu a reusit sa readuca pacea si linistea in casa iubirii, deoarece Radu continua sa ii infrunte pe Romeo si pe Paul cu aceeasi indarjire, atunci cand ca simti ca fetele ii prefera pe ei in detrimentul lui.

In editia de marti concurentii au fost placut surprinsi de aparitia unei noi concurente ce a intrat in casa Puterea dragostei in locul Aydei. Nadia este o prezenta cu alura exotica, ce i-a incantat pe baieti si le-a provocat imaginatia.

Aya arunca o noua bomba in casa Puterea dragostei despre Maria si Marinescu! "Daca nu e filmat, omul n-o pupa ca ii e scarba de ea!"

Disputa dintre cele doua cupluri formate din Aya si Andrei pe de o parte si Maria si Marinescu pe de alta parte, este din ce in ce mai apriga. Daca in editia de joi, Andrei a fost cel care i-a pus la zid pe Maria si Marinescu, acuzandu-i ca sunt falsi, iar Maria nu face decat sa se umileasca zi de zi in fata partenerului ei, in editia de vineri lucrurile scapa din nou de sub control, deoarece Aya face noi dezvaluiri-bomba despre cei doi, afirmand faptul ca Marinescu cauta mereu camerele de filmat pentru a o saruta pe Maria,

in rest nu are de gand sa o sarute pentru ca ii este scarba de ea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Stau si cauta camerele, ca s-o pupe Marinescu pe Maria! Daca nu e filmat, omul n-o pupa ce ii e scarba de ea!", spune Aya despre cei doi concurenti care formeaza inca un cuplu in casa Puterea dragostei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 10 iunie 2021 – Prima parte- VIDEO. Maria și Cristian Marinescu, din nou împreună!

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobanțu de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de iubit

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.