Aya face dezvaluiri socante despre Maria si Marinescu! "Ce ti-a promis Maria, ca s-o luam mai direct asa?" Urmariti o editie incendiara Puterea dragostei, JOI, 6 mai, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 mai 2021, 19:21
Aya aduce in prim plan noi detalii din culisele relatiei Mariei cu Marinescu.
Sursa: Captură KANAL D

Aya da cartile pe fata in ceea ce ii priveste pe Maria si Marinescu! Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei, joi, 6 mai.

Desi saptamana aceasta a debutat in casa Puterea dragostei cu o atmosfera mai degajata si mai relaxata, odata cu intrarea in emisiune a doi concurenti noi, treptat tensiunile s-au reinstalat.
Dupa ce in Gala Puterea dragostei de duminica, au parasit casa iubirii Andrada si Cazi, care si-au dorit enorm sa ajunga acasa pentru a-si trai iubirea in tihna, departe de regulile si restrictiile impuse de emisiune, luni, in prima editie a saptamanii si-au facut aparitia in emisiune inca o fata si un baiat, care au venit sa isi caute jumatatea.

Marinescu o pune din nou la zid pe Adriana!

Dupa ce in editia de miercuri, Marinescu a declansat noi conflicte in casa Puterea dragostei, certandu-se aprig cu Romeo si cu Radu. In editia de joi, 6 mai, Marinescu este din nou in centrul tensiunilor, iscand un nou scandal. De aceasta data cea pe care va pune la zid este Adriana, despre care sustine ca il oboseste cand o aude vorbind ca vrea sa cucereasca alti barbati.


Pe de alta parte, Adriana va spune in fata tuturor ca Marinescu si Maria sunt falsi.

Marinescu: Ma ia somnul cand aud despre Adriana ca vrea sa se combine cu unu, doi, trei, patru, cinci barbati!

Adriana: Si pe mine ma ia somnul cand aud despre Marinescu si Maria!

Marinescu: Stau aici de vrajeli cu Adriana, cu Alex, cu...

Adriana: Dar care este problema ta? Decat sa fie vrajeala pe care o faci tu cu Maria in fiecare zi mai bine lucrurile pe care le fac eu!

Comanici intervine in emisiune prin video call!

Tot in editia de joi a emisiunii Puterea dragostei, Comanici va interveni prin video call pentru a conversa cu toti colegii sai. Codrut i se adreaseaza cu multa ironie, spunandu-i ca daca n-ar fi vorbit despre el l-ar fi uitat lumea de tot in aceasta perioada in care a lipsit din casa iubirii, din

motive medicale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cea care intervine in discutia celor doi rivali este Mariana, care pare sa-i tina partea lui Comanici.

Aceasta ii zice fostului ei iubit ca Marinescu si Codrut se laudau in casa cu faptul ca ei au fost sunati mai des in perioada in care au lipsit din emisiune cand au fost bolnavi.

"Codrut isi dadea valoare mare aici! S-a vazut cine sunt persoanele importante fiindca el a fost sunat de foarte multe ori cand au stat acasa el si Marinescu si tu nu esti sunat!", spune

Mariana.

Aya da cartile pe fata si face dezvaluiri neasteptate despre Maria si Marinescu!

Dupa ce Alexandra dezvaluie in fata tuturor faptul ca Marinescu nu joaca teatru, ci doar joaca dupa scenariile altor persoane, Aya il pune si ea la zid pe acesta, afirmand ca toate reactiile si gesturile sale sunt ghidate de Maria, deoarece fosta lui iubita i-ar fi facut anumite promisiuni.
"Marinescu ce ti-a promis Maria? Ca s-o luam mai direct asa!", spune Aya.

Aflati cum va reactiona Marinescu si ce se va intampla in casa Puterea dragostei, joi, 6 mai, intr-o noua editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D.

Citeste si: Maria și Marinescu, din nou împreună! O pupă în emisiune! Urmărește Puterea Dragostei miercuri, 5 mai 2021, de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

Citeste si: Un nou scandal de proporții în casă: "Iar începi cu smardoială?" Ce se întâmplă în ediția de marți, 4 mai, de la Puterea Dragostei VIDEO

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.