Aya rupe tacerea:"Relatia voastra e doar pentru bani..." Urmareste o editie incendiara Puterea Dragostei duminica, 8 august, de la ora 16:00 si de la 19:00, la Kanal D

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 07 aug 2021, 20:00
Aya da cartile pe fata
Sursa: Captură KANAL D

Urmareste o noua Gala Puterea Dragostei duminica, 8 august. Aya rupe tacerea si spune totul despre un cuplu din casa dragostei.

Sfarsitul de week-end vine cu surprize in casa dragostei. Gala saptamanii aduce cu ea controverse si tensiuni intre concurenti. Aya rupe tacerea despre un cuplu din competitie despre care spune relatia lor este doar pentru bani.

Aya: "Relatia voastra e doar pentru bani"

Aya a rupt tacerea dupa ce Codrut a facut o remarca care pe tanara a scos-o din minti si nu a putut sa se mai abtina.

"Aya nu este capabila de absolut nimic in emisiunea asta si ocupa un loc degeaba.", a spus Codrut.

Blondina nu s-a lasat afectata de vorbele acestuia si i-a dat replica fara sa stea pe ganduri.

"Hai, lasa, ca esti tu capabil, ultimul analfabet.", i-a spus Aya.

Aya si-a iesit din minti si i-a spus cuvinte grele lui Codrut, chiar si despre relatia cu Alexandra.

"Relatia voastra de doar pentru bani.", a remarcat blondina.

Citeste si: Scandal fara precedent in casa Puterea dragostei! Doua concurente ajung la un pas de a se lua la bataie! Aflati pana unde se va ajunge, vineri, 6 august, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu o ataca dur pe Aya

Tensiunile se tin lant in Gala Puterea Dragostei. Marinescu i-a reprosat lui Aya ca vorbeste prea mult si nu tine cont de ceea ce scoate pe gura.

"Opreste-te, ca si eu o sa fiu afectat de chestia asta", a spus Marinescu.

"Asumati-va, a fost aici, fiecare poate sa vorbeasca ce vrea, nu-mi spuit tu mie ce sa scot si ce sa nu scot pe gura", a

spus Aya.

"Da, de unde si pana unde imi spui tu mie ce sa vorbesc si ce nu, m-ai jignit toata saptamana de luni pana duminica", a mai adaugat aia.

Urmeaza o saptaman decisiva, concurentii vor vota o fata si un baiat pe care nu-l mai doresc in competitie. Iar unul dintre favoritii publicului va deveni liderul suprem al case in saptamana urmatoare.

"Fetele vor vota un baiat pe care nu-l mai vor, aici, in casa, iar baietii vor vota o fata pe care sa o trimita acasa",  a anuntat Cristina Mihaela.

Urmariti Gala de duminica si vedeti cine va parasi competitia Puterea Dragostei.

Citeste si: Alexandra si Codrut isi vor spune din nou adio? Aflati ce se va intampla cu relatia celor doi si ce anunt va face Cristina Mihaela, sambata, 7 august, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.