Ayaz se îndrăgostește de Asiye, iar Omer este bătut de prietenii lui Cengiz. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de joi, 12 septembrie, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Ayaz se îndrăgostește de Asiye și pierde pariul

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00. Iată ce puteți vedea azi:

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Fatma își amintește că a ascuns banii în ursulețul lui Emel, dar nu sunt acolo. Familia ei caută banii prin locurile unde a fost Emel cu ursulețul în ultimele zile.

Bahar, fiica adoptivă a lui Nebahat, are unul asemănător și fetele le-au încurcat.

Akif, care acum locuiește cu Tolga, a găsit banii și i-a ascuns într-o pernă. Din păcate banii se pierd și nici una dintre familii nu poate beneficia de ei.sa

Ayaz lucrează din nou cu Asiye la fast-food. Ei lucrează împreună și la un proiect și pe măsură ce petrec timpul împreună, Ayaz se îndrăgostește de fată, de aceea el se retrage din pariu și îi dă lui Sarp motocicleta promisă.

Citește și: Melis Minkari, tânăra care joacă rolul Aybike în serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenerul ei de platou, Recep Usta! Iată cum au fost surprinși cei doi actori

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „ Totul pentru familia mea ”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri.

Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit joi, 12 septembrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care chipeșul actor Onur Seyit Yaran a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Doruk! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.