Aybike din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de sora ei mai mare și de iubita lor mamă! Iată cum a fost surprinsă tânăra actriță Melis Minkari, în compania celor mai dragi persoane din viața sa

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2023, 13:15
Foto(6)

Melis Minkari, actrița care a dat viață personajului Aybike în serialul Totul pentru familia mea, surprinsă alături de sora ei mai mare și de iubita lor mamă! „Reuniune de familie!” Cele trei femei seamănă ca trei picături de apă și sunt cele mai bune prietene!

Melis Minkari are doar 24 de ani, însă cu toate acestea a reușit să fascineze publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Cel mai recent proiect în care a jucat a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Aybike.

Aybike din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de sora ei mai mare și de iubita lor mamă

Melis Minkari s-a născut în anul 1998, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia ea și sora ei au primit o educație aleasă și au fost mereu sprijinite în evoluția lor. Micuța Melis și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă din adolescență când a început să joace în trupa de teatru a liceului la care studia. După absolvirea studiilor liceale, Melis Minkari a fost admisă la Facultatea de Actorie și Educație Muzicală, în cadrul școlii private Craft Acting, unde a urmat în paralel și cursuri de limba engleză.

Citește și: Aybike din producția Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenerul ei de platou Berk! Iată cum au fost surprinși cei doi actori Melis Minkari și Recep Usta!

Citește și: Sevgi din serialul Totul pentru familia mea, marcată profund de moartea celui mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Yıldız Kültür, la înmormântarea soțului ei!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Frumoasa și talentata Melis Minkari a debutat pe platourile de filmare în anul 2021, în distribuția serisalului Ask 102, în care a jucat un rol secundar, dar a fost foarte apreciată pentru talentul și carismă de care a dat dovadă pe parcursul filmărilor. Spre finalul anului 2021 tânăra actrița a fost cooptată într-un nou proiect de amploare, serialul Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul Aybike, ce i-a adus mare succes, dar și celebritatea mult râvnită.

Dincolo de platourile de filmare, Melis Minkari are o familie mare și frumoasă și se bucură de multă căldură și afecțiunea. De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini emoționante în care apare alături de sora ei mai mare, nepoțelul ei adorabil, dar și de iubita lor mama.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.