Aybike din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație pe platourile de filmare, alături de doi colegi dragi! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Melis Minkari, în spatele camerelor de filmat!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2023, 12:37
Foto(6)

Talentata Melis Minkari face parte din categoria celor mai apreciate și admirate actrițe din tânăra generație în Turcia.

Îndrăgita producție Totul pentru familia mea a surprins plăcut telespectatorii cu o poveste impresionantă de viață dar totodată a adus în prim plan și mulți actori turci extrem de talentați și apreciați. Printre aceștia se numără și câțiva tineri actori aflați la început de carieră însă foarte ambițioși și destoinici. Tânăra Melis Minkari este una dintre tinerele speranțe ale cinematografiei turcești, care a uluit publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă captivantă încă de la primele apariții pe micile ecrane.

Aybike din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație pe platourile de filmare, alături de doi colegi dragi

Melis Minkari a venit pe lume în anul 1998, în Istanbul, unde a crescut și a studiat. Părinții săi i-au descoperit încă din copilărie talentul actoricesc și au decis să o sprijine pentru a-și îndeplini visul de a deveni actrița peste ani. Astfel, la vârsta majoratului, Melis s-a înscris la Facultatea de Actorie și Educație Muzicală, în cadrul școlii private Craft Acting, unde totodată și-a perfecționat și limba engleză.

Citește și: Kadir din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant după ce s-a retras de pe platourile de filmare! Ce a transmis carismaticul Halit Özgür Sarı colegilor săi! „Astăzi a fost ultima zi, cea mai grea, dar cea mai frumoasă călătorie din viața mea”

În anul 2021, tânăra actrița Melis Minkari a debutat pe platourile de filmare ale serialului Așk 102, unde a jucat impecabil, dovedind un talent uluitor.

Rolul de debut i-a deschis calea către noi oportunități în carieră. La scurt timp după încheierea filmărilor Melis a mai participat la un casting pe care l-a și câștigat și astfel a ajuns să joace și în producția Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Aybike și care de asemenea i-a adus un succes răsunător.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curând, Melis Minkari și-a anunțat fanii din mediul virtual că a reveni pe platourile de filmare și a publicat câteva imagini inedite, în care a apărut alături de doi colegi pe care i-a îndrăgit enorm și pe care îi consideră deja cei mai buni prieteni, Turan Cihan Şimşek și Cüneyt Mete.

Citește și: Aybike din serialul Totul pentru familia mea are o familie frumoasă și dincolo de platourile de filmare! Iată cine sunt și cum arată părinții și sora celebrei actrițe Melis Minkari!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.