Ayca Aysin Turan, eroina serialului "Meryem", arata mereu impecabil insa nimeni nu stie cat de mult munceste pentru a avea o silueta perfecta! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 ian 2021, 16:54
video Foto(10)

Ayca Aysin Turan se straduieste din greu sa arate impecabil pentru filmari.

Adesea confundata cu Miranda Kerr, celebrul model Victoria's Secret, Ayca Aysin Turan este la cei 25 de ani ai sai una dintre tinerele actrite care se afla in atentia regizorilor din Turcia, cu o carte de vizita profesionala demna de invidiat, avand la activ deja un rol intr-un film artistic si patru seriale de succes.


Tanara actrita spune ca au fost momente cand filmarile au fost dificile prin intensitatea emotionala pe care o purtau dialogurile, situatiile cu care se confrunta personalul sau.
Aceasta tensiune o resimtea puternic si dupa terminarea zilei de filmare. Ayca povesteste cat de greu ii era sa redevina ea insasi, sa se scuture de "povara" rolului Meryem.

Ayca Aysin Turan este adesea adimirata pentru silueta sa perfecta, insa nu multa lume stie ca actrita se straduieste enorm sa arate impecabil, muncind multe ore pe saptamana la sala de fitness. Pe langa exercitiile regulate la sala de forta, Ayca a inceput de aproape doi ani sa ia lectii de Kickboxing, cu unul dintre cei mai renumit antrenori din Istanbul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.