Ayça Ayşin Turan, eroina serialului Meryem și carismaticul actor Alp Navruz și-au spus adio? Iată ce anume i-a dat de gol!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iul 2023, 04:15

Îndrăgiții actori Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz formau un cuplu din anul 2021 și păreau extrem de fericiți, însă se pare că povestea lor de iubire s-a destrămat.

Ayça Ayşin Turan (29 de ani) şi Alp Navruz (32 de ani) se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Cei doi actori s-au cunoscut în anul 2021, pe platourile de filmare ale serialului Ada Masali, în care au interpretat rolurile principale. La scurt timp poveste de iubire de pe platouri s-a transpus și în viața reală și cei doi frumoși actori au format un cuplu reușit.

Deși păreau extrem de fericiți și împliniți, de curând, presă din Turcia a lansat zvonul conform căruia Ayça Ayşin Turan şi Alp Navruz ar fi pus capăt poveștii lor de iubire. 

Ayça Ayşin Turan, eroina serialului Meryem și carismaticul actor Alp Navruz și-au spus adio?

Ayça Ayşin Turan şi Alp Navruz s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Ada Masali și de atunci au devenit mai întâi buni prieteni și la scurt timp au format un cuplu superb.

După încheierea filmărilor, cei doi actori și-au continuat povestea de dragoste și nu s-au sfiit să le împărtășească și fanilor lor din mediul virtual cât de fericiți sunt împreună. Aceștia au publicat imagini inedite din timpul escapadelor lor romantice și ale vacanțelor minunate petrecute în Turcia și în străinătate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Topul celor mai frumoase actrite din serialele turcesti. Iata cine sunt cele mai frumoase si talentate actrite ale momentului in Turcia!

Deși păreau că se îndreaptă cu pași repezi spre căsătorie, de curând, presă turcă a lansat vestea că cei doi actori s-ar fi despărțit. Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz nu au confirmat încă nimic în acest sens, însă un detaliu important se pare i-a dat de gol și anume faptul că și-au șters imaginile în care apăreau împreună de pe conturile lor de Instagram, semn clar că relația lor

s-a destrămat. Rămâne de văzut dacă cei doi actori vor confirmă sau nu tristă veste sau vor reuși să depășească momentele de cumpăna și vor formă în continuare un cuplu frumos. 

Citeste si: Ayca Aysin Turan, eroina serialului "Meryem" si Ozcan Deniz, relatie inedita discipol-mentor! Iata in ce productie de succes au jucat impreuna in urma cu cinci ani!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.