Ayca Bingol s-a casatorit cu cel mai bun prieten

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:29

Ayca Bingol, interpreta personajului Cemile, din serialul “Tradarea”, difuzat la Kanal D, s-a casatorit cu cel mai mai bun prieten al sau.

Actrita de teatru si film, frumoasa si talentata Ayca Bingol, in varsta de 39 de ani, le-a dezvaluit jurnalistilor turci cum si-a cunoscut sotul, pe colegul de breasla Ali Altug.

Eu si Ali, care este actor si regizor, eram colegi de grupa la facultate atunci cand a inceput relatia noastra. De fapt, la inceput, noi eram foarte buni prieteni, dar in timp, prietenia noastra s-a transformat in dragoste.

Cel mai frumos este ca noi suntem si iubiti si cei mai buni prieteni. Impreuna ne distram de minune! ”, marturiseste Ayca.

Actrita recunoaste ca asemenea oricarei casnicii, mariajul dintre ea si Ali a avut si perioade dificile pe care, insa, cu intelepciune, le-au depasit.

Ca in orice casnicie, am avut suisuri si coborasuri, insa le-am depasit cu intelepciune. Noi nu am pus cel mai mare pret pe perioadele cand totul era perfect, minunat, intre noi, ci a contat, mai degraba, felul in care a reactionat fiecare dintre noi in perioadele dificile ale relatiei

”, a spus actrita.

Nu ratati serialul “ Tradarea”, cu Ayca Bingol si Erkan Petekkaya, in rolurile principale, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.