Ayla se află în stare gravă în spital, iar Omer și Sarp se înțeleg din ce în ce mai bine. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de luni, 10 octombrie începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Omer și Sarp se înțeleg din ce în ce mai bine

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “ Totul pentru familia mea ” va fi difuzat luni și marți pe Kanal D, de la ora 20:00. Iată ce poți urmări în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Omer și Sarp se înțeleg din ce în ce mai bine, după ce au trecut împreună prin mai multe pericole.

Ayla este rănită grav, are hemoragie cerebrală și o perioadă este ținută în sedative.În timp ce Berk și Akif încearcă să afle cine i-a făcut asta, Gokhan îi împiedică să găsească înregistrările camerelor de supraveghere din casă.

Gokhan vrea să scape de Ayla înainte ca ea să se trezească și să spună că el a lovit-o. Aybike și Yasmin îl găsesc în salonul ei iar când Gokhan fuge, ele pornesc pe urmele lui.

Citește și: În ce zile și la ce oră va fi difuzat serialul turcesc „Totul pentru familia mea”: Programul TV a fost modificat după premiera serialul „Inimă Rebelă”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „ Totul pentru familia mea ”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri.

Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit marți, 2 octombrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Citește și: Turan Cihan Şimşek, Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent carismaticul actor

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.