Aylin Cadir: “O legatura de patrunjel costa 8 lei?”

Editor: Bogdan Mihai Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:56

Vedetele nu au uitat ce inseamna sa faca cumparaturile, curatenie sau sa gateasca; acest lucru il dovedeste un material inedit, marca “D-Paparazzi”, ce va fi difuzat duminica, 16 martie, la Kanal D.

 

Aylin Cadir: “O legatura de patrunjel costa 8 lei?”
Vedetele nu au uitat ce inseamna  sa faca cumparaturile, curatenie sau sa gateasca; acest lucru il dovedeste un material inedit, marca “D-Paparazzi”, ce va fi difuzat duminica, 16 martie, la Kanal D. Cu toate ca isi permite sa angajeze pe cineva care sa o ajute la treburile casnice, Camelia Sucu nu se da in laturi in a le face, atunci cand are timp.
“Nu am un angajat 24/7. Cand trebuie sa sterg praful, sa dau cu mopul, dau! Sambata si duminica sunt si eu pe pozitii”, a spus Camelia Sucu.
Cand vine vorba de mers la piata, vedetele noastre se mobilizeaza, chiar daca nu stiu care este pretul unui kilogram de cartofi.
“Imi place sa fac piata si cateodata ma ajuta si sotul meu. Foarte rar ma uit la cat costa produsul respectiv.
(…) O legatura de patrunjel costa 8 lei?!!”, a spus Aylin Cadir.
“Nu stiu care este pretul unui kilogram de cartofi pentru ca nu vreau sa va induc in eroare. Eu stiu pretul de achizitie”, a declarat Camelia Sucu.
Nu ratati duminica, 16 martie, de la ora 20.00, emisiunea “D-Paparazzi”, prezentata de Adelina Pestritu, la Kanal D.

Vedetele nu au uitat ce inseamna  sa faca cumparaturile, curatenie sau sa gateasca; acest lucru il dovedeste un material inedit, marca “ D-Paparazzi ”, ce va fi difuzat duminica, 16 martie, la Kanal D.



Cu toate ca isi permite sa angajeze pe cineva care sa o ajute la treburile casnice, Camelia Sucu nu se da in laturi in a le face, atunci cand are timp. “ Nu am un angajat 24/7. Cand trebuie sa sterg praful, sa dau cu mopul, dau! Sambata si duminica sunt si eu pe pozitii ”, a spus Camelia Sucu. 

Cand vine vorba de mers la piata, vedetele noastre se mobilizeaza, chiar daca nu stiu care este pretul unui kilogram de cartofi. “
Imi place sa fac piata si cateodata ma ajuta si sotul meu. Foarte rar ma uit la cat costa produsul respectiv. (…) O legatura de patrunjel costa 8 lei?!! ”, a spus Aylin Cadir. 

Nu stiu care este pretul unui kilogram de cartofi pentru ca nu vreau sa va induc in eroare. Eu stiu pretul de achizitie ”, a declarat Camelia Sucu. 

Nu ratati duminica, 16 martie, de la ora 20.00,
emisiunea “ D-Paparazzi ”, prezentata de Adelina Pestritu, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei