Aylin, captiva intre orgoliu si iubire! Afla ce veste ii da tanara fostului ei iubit, in episodul de azi din “Tradarea”, de la 20.00, pe Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 sep 2020, 01:25

Gulay ii dezvaluie lui Soner ca Aylin este insarcinata facandu-l fericit si determinandu-l astfel sa nu mai plece din tara.

Soner se duce intr-un suflet s-o caute pe Aylin si o intalneste la spital, unde aceasta se afla pentru un control medical.
Barbatul o intampina fericit, insa Aylin nu-i impartaseste aceeasi bucurie si atunci cand Soner ii spune ca stie de sarcina, tanara devine agitata, reprosandu-i intreaga sa suferinta.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16776608/1/media-142364217695952300.jpg
In acest timp Ali continua sa cerceteze afacerile lui Kenan si merge in port, unde urma sa ajunga vaporul cu marfa fostului sau sef si il roaga pe Kemal sa-l ajute sa ajunga pe vapor pentru a vedea ce fel de afaceri facea de fapt Kenan.Ali

si fratele sau reusesc sa patrunda in cala si constata socati ca vaporul transporta de fapt armament, insa acestia sunt incoltiti de Kenan si de oamenii sai. Cei doi frati sunt batuti si inchisi intr-un depozit, iar Kenan ordona unui angajat sa-i omoare.Aylin este urmarita indeaproape de Soner care vrea cu orice pret sa-i recastige dragostea tinerei. In cele din urma Soner reuseste sa o captureze pe Aylin, iar aceasta accepta sa-i vorbeasca insa ii spune ca nu el este tatal copilului, ci medicul Tarik, cu care urmeaza sa se casatoreasca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum va reusi Ali sa scape din incurcatura si ce se va intampla cu Aylin si Soner, puteti afla urmarind un nou episod din serialul "Tradarea", de la ora 20:00, la Kanal D.