Aylin si Soner sunt pe cale sa formeze din nou un cuplu fericit! Vezi ce face barbatul pentru a fi iertat, azi, in “Tradarea”, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 14 iul 2020, 16:39

Discutia dintre Soner şi Tarik se invarte in jurul lui Aylin. Soner ii spune raspicat doctorului ca nu va renunţa la Aylin si ii povesteste acestuia ce l-a facut sa se indeparteze de tanara.

Doctorul Tarik, impresionat de povestea de dragoste dintre cei doi ii marturiseste lui Soner ca el este tatal copilului lui Aylin si il indeamna sa mearga sa se impace cu aceasta pentru a forma o familie fericita.

Din cauza problemelor financiare prin care trece Cemile, Ali se hotaraste sa vanda casa in care a locuit cu Carolin si il roaga pe fratele sau sa ii gaseasca un cumpărător.

Cemile incearca sa-l determine pe Ali sa se razgandeasca, spunandu-i ca nu va accepta niciodata ajutorul sau. Ali insista s-o ajute si reuseste s-o convinga pe fosta sa sotie, care pare sa-l fi iertat dupa toata suferinta pricinuita cu ani in urma.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.