Ayten reușește să le câștige inimile tuturor din familie. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 1 octombrie începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni și marți pe Kanal D, de la ora 20:00. Iată ce poți vedea azi într-un nou episod al serialului tău preferat, pe Kanal D România:

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Nebahat a aflat că Sureyya a accidentat-o pe Suzan și o șantajează, cerându-i să se despartă de Akif și să îi dea toți banii înapoi.

Sureyya și Akif aranjează ca Nebahat să fie răpită și așa scapă de șantaj și obțin filmarea accidentului.

Cansu se transferă la Colegiul Ataman. Surprinzător, Sarp o place atât de mult încât nu îl interesează că este rudă cu Omer. Cansu îl roagă să o ajute să se cupleze cu Ayaz.

Citește și: Celil Nalçakan, care dă viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, transformare uluitoare de-a lungul celor două decenii de activitate! Iată cum arăta celebrul actor la început de carieră

Ayten reușește să le câștige inimile tuturor din familie. Ogulcan și Aybike încep să o accepte și pe Cansu.

Iubirea o schimbă chiar și pe Șevval, care începe să se comporte mult mai bine cu tinerii familiei Eren. Bineînțeles că toți se amuză copios când văd că i s-a pus pata pe Orhan.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: Cine este personajul principal din „Inimă rebelă”, serialul care are premiera miercuri, la 20:00, la Kanal D

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit marți, 2 octombrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.