Aza, în lacrimi! Concurenta a făcut declarații tulburătoare din culisele vieții sale! Iată de unde vine neîncrederea în propria persoană! „Probabil din familie... părinții! Tot ce făceam nu era bine! Trebuia mai mult!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 11 aug 2023, 00:42
video Foto(5)

Aza, mărturisiri emoționate, printre lacrimi, în platoul Bravo, ai stil! Concurenta a dezvăluit că nu are încredere în ea și că nu se consideră o femeie frumoasă! „Niciodată nu am primit un bravo! Să aud un bravo, fata mea, ai reușit! Asta n-am auzit-o de la părinți! Am trăit cu o frustrare și trăiesc în continuare!”

Competiția “Bravo, ai stil!” devine din ce în ce mai dificilă pe măsură ce se apropie de Marea Finală, iar concurentele au de gând să lupte tot mai aprig pentru a rămâne cât mai mult în cadrul show-ului și chiar să ajungă printre finaliste. Presiunea care apasă din ce în ce mai mult pe umerii concurentelor le aduce deseori și emoții teribile care le îngreunează evoluția. Aza a fost copleșită de astfel de emoții puternice și abia și-a putut stăpâni lacrimile în platoul emisiunii.

Aza, în lacrimi! Concurenta a făcut declarații tulburătoare din culisele vieții sale

În ediția din această seară a producției “Bravo, ai stil!”, Aza, o concurentă care s-a remarcat încă de când a pășit pentru prima dată în platoul emisiunii, a creat un adevărat carusel de emoții pe parcursul momentului ei de astăzi, care a cuprins pe toată lumea.

Tânăra a mărturisit la un moment dat că nu a avut și încă nu are încredere în ea și mai mult decât atât nu se consideră o femeie frumoasă.

Întrebată de către Raluca Bădulescu de unde crede că provine această neîncredere în propria persoană, Aza a făcut dezvăluiri uluitoare despre familia ei.

Aza: Eu nu am încredere în mine deloc, nu mă văd o femeie frumoasă!

Raluca Bădulescu: Dar de ce?

Aza: N-am încredere! Nu știu!

Raluca: De unde vine această neîncredere? Ți-a spus cineva la un moment dat?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aza: Probabil din familie... părinții! Tot ce făceam nu era bine! Trebuia mai mult! Veneam cu rezultate bune acasă și se tot zicea că pot mai mult, că pot mai mult. Eu mă străduiam… Tot nu era bine și iar trebuia mai mult. Niciodată nu am primit un bravo. Să aud un bravo, mami, bravo, fata mea, ai reușit! În sfârșit ai mers mai departe și poți.

Și asta nu am auzit-o niciodată de la părinți. Am trăit cu o frustrare și trăiesc în continuare.

Raluca Bădulescu: Îmi doresc din suflet să fii fericită pentru că meriți. Ești strălucitoare, ești deșteaptă, ești un om foarte bun, foarte cald, lăsând la o parte faptul că ești extrem de frumoasă și de talentată. Meriți, Aza! Îmi pare bine că ești aici!

Citește și: Aza si Diana îi vor lăsa muți de umire pe jurații de la “Bravo, ai stil!” în ediția din această seară. Maurice Munteanu: “Ești cu 10 clase peste Adele. Ești superbă!"

Citește și: „Era penibil, efectiv”. Jasmine, Andreea, Diana și Aza au adus distracția și voia bună în platou! Concurentele au fost induse în eroare

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.