Aza pare că nu vrea să renunțe la confort în ținutele pe care abordează: „Mi-e frică”. Jurații o sfătuiesc să îndrăznească mai mult când vine vorba de styling

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 iul 2023, 00:41

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, concurentele și jurații au observat că Aza a intrat într-o zonă confortabilă din punct de vedere stilistic și că nu ar prea vrea să iasă de acolo.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, s-a observat cu ochiul liber că Aza a ajuns să se repete cu ținutele ei și să fie confortabilă, deoarece nu face nimic special de câteva ediții încoace.

Aza pare că nu vrea să renunțe la confort în ținutele pe care abordează

Ilinca Vandici a întrebat-o pe Maria dacă Aza se repetă când vine vorba de ținutele ei, având în vedere că acesta a fost un subiect intens discutat în culise.

„Sunt mici touch-uri pe care eu le-am sesizat în prezența Azei ca fiind repetitive, styling-uri în care am regăsit-o”, a declarat Maria.

Citește și: Jasmine o acuză pe Iris că se inspiră de la ea. Concurentele încep să râdă, iar Iris aruncă ironiile: „Ești această sursă de inspirație foarte ofertantă încât mi-e greu să mă abțin”

Și Aza a fost întrebată, la rândul ei, dacă a existat o zonă de confort în ceea ce privește ținutele pe care le prezintă.

„Cumva am și vrut să-mi caut stilul, să văd în ce zonă mă duc. Îmi este frică un pic, că pe ici-colo nu prea merge dar încerc, că d-aia am venit, să învăț și eu cum să mă îmbrac”, a declarat Aza.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Aza, sfătuită de jurați să fie mai îndrăzneață

Nu doar concurentele au observat că Azei îi este frică să fie mai îndrăzneață, ci și jurații. Alexandru Abagiu a fost primul care i-a adus în atenție acest aspect concurentei. 

„Ținuta în sine nu e vreo lumină.

Cămașa în sine este frumoasă, fusta sexy. Una peste alta mie îmi place de tine, Aza, și ai o caterincă în tine de m-ai spart”, a spus Raluca Bădulescu, despre ținuta Azei.

Citește și: „Trebuie să le spunem și celor de acasă” Motivul pentru care Andreea a lipsit din emisiunea „Bravo, ai stil”! Ilinca Vandici a făcut anunțul

„Nu e o lumină, dar nu e nici un întuneric.

Nu e rea”, a declarat Maurice Munteanu. 

„Trebuie să fii puternică atât în fața noastră cât și în fața publicului, vreau să se vadă mai mult, eu abia acum am putut să văd, până acum am văzut o Aza ușor timorată! De ceva ediții văd o Aza care are mai mult zvâc în ea. Spune-mi ce te reține sau ce te-a reținut”, a declarat Alexandru Abagiu. 

„Mi-e frică să și încerc, că mi-e frică să nu greșesc”, a răspuns Aza.

În ciuda temerilor sale de a face mai mult, Aza a primit trei steluțe din partea juraților pe ținuta prezentată astăzi.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?