Aza si Diana îi vor lăsa muți de umire pe jurații de la “Bravo, ai stil!” în ediția din această seară . Maurice Munteanu: “Ești cu 10 clase peste Adele. Ești superbă!"

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 aug 2023, 13:08

În această seară, la Bravo, ai stil!, difuzată imediat după serialul turcesc Melek, va fi o editie plină de surprize și talent desăvârșit odată cu apariția celor două concurente remarcabile, Aza și Diana. Cu ținute fabuloase și voci uluitoare, cele două concurente vor oferi un spectacol desăvârșit care îi va lăsa pe jurați fără cuvinte.

Aza și Diana au demonstrat că sunt artiste desăvârșite, cu un potențial uriaș și că au capacitatea de a uimi și încânta în egală măsură.

Cu ținute vestimentare fabuloase și o prezență scenica captivantă, Aza și Diana vor captiva audiența reusind să transmită emoție și pasiune atat prin muzica lor, cat si prin tinutele vestimentare prezentate. Fiecare dintre ele va pregati câte o surpriză muzicală, interpretând diferite stiluri muzicale și abordând diverse registre muzicale cu o ușurință demnă de profesioniști consacrați.

Maurice, unul dintre jurați, a fost atât de impresionat de interpretarea Dianei încât nu și-a putut stăpâni entuziasmul.

Citește și: „Ești de o răutate cum rar mi-a fost dat în viață să întâlnesc”. Iris dă cărțile pe față după ce Jasmine a făcut-o să plângă în ultima gală la „Bravo, ai stil”

"Diana, fetiță, să nu uiți ce voi spune.

Cazul este grav, cu potențial local nu ai ce să faci. Trebuie să pleci ieri. Statele Unite ale Americii! Ești cu 10 clase peste Adele. Ești superbă!",
 a exclamat acesta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Raluca Bădulescu a rămas și ea impresionată de talentul Azei, exclamând uimită:  "Aza, cânți superb.

Ca să nu mai zic de cum arăți!".  Prezența scenică a Azei și vocea sa puternică au făcut o impresie puternică asupra tuturor celor prezenți în platou.

Citește și: „Pe mine mă bufnește râsul când aud acuzațiile astea”. Nici Maria n-a scăpat de atacurile lui Jasmine la „Bravo, ai stil”! Concurenta este acuzată că primește ajutor stilistic din partea iubitului ei, deși acesta nu are studii în domeniu

Dar surprizele nu se vor incheia aici. În culisele emisiunii, Diana și Aza vor impresiona audienta cu talentul lor, aducând în fața publicului interpretări impresionante ale unor celebrități precum Loredana Groza și Lana Del Rey. Transformările lor au fost atât de autentice și reușite, încât au stârnit ropote de aplauze și admiratie din partea celor prezenți.

Întregul moment fabulous il veti putea urmari în această seară, la “Bravo, ai stil!”, editie difuzata imediat dupa serialul fenomen Melek, la Kanal D.