AZI, de la ora 20.00, in “Tradarea”! Ali isi reneaga familia! Nu rata la Kanal D un nou episod din serialul care face senzatie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:32

Berrin (Yıldız Çağrı Atiksoy) si Mete (Aras Bulut Iynemli) isi implora mama sa nu il mai primeasca in casa, din nou, pe tatal lor, chiar daca vad ca acesta este bolnav.

Tinerii nu pot uita suferintele indurate din cauza parintelui lor insa, la insistentele bunicii si ale fratelui lor Osman (Emir Berke Zincidi), acestia sunt nevoiti sa cedeze.

Ali (Erkan Petekkaya) ii va face o marturisire incredibila fiului sau, Osman si apoi pleaca, definitiv, din casa.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16766282/1/media-141016130828262300.jpg
Berrin este inca in stare de soc de cand a aflat ca Ahmet (Tolga Gulec), tanarul de care s-a indragostit, este casatorit cu o fata din Palestina.

Berrin nu stie ca ceva rau urmeaza sa i se intample din cauza relatiei sale cu Ahmet.

Caroline (Wilma Elles) s-a intors, pentru o vreme, in Olanda, deoarece fostul sau iubit, proaspat eliberat din inchisoare, are nevoie de bani si stie ca aceasta il va ajuta. Caroline ii ascunde acestuia adevaratul motiv pentru care a stat in Istanbul, si cauta o modalitate de a se reintoarce la Ali.


Ce marturisire ii va face Ali, fiului sau cel mic, si ce va pati Berrin, fiica cea mare a familiei Akarsu, aflati luni, 8 septembrie, de la ora 20.00, urmarind un nou episod din serialul “Tradarea”, numai la Kanal D.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.