Azi, de la ora 20:00, in “Tradarea”: Mete distruge tot ce ii iese in cale atunci cand persoana iubita este in primejdie

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:32

Intamplarile se precipita in episodul din aceasta seara al serialului “Tradarea”.

Ahmet (Tolga Güleç) ii cere ajutorul lui Hakan (Salih Bademci) pentru a o elibera Berrin (Yıldız Çağrı Atiksoy) din mainile rapitorilor. Acestia merg sa o salveze pe tanara, dar situatia scapa de sub control, iar Ahmet ajunge prizonier alaturi de Berrin.

Intre timp, bunica Hasefe (Meral Çetinkaya) isi anunta fiul, pe Ali (Erkan Petekkaya), de disparitia lui fetei sale, iar acesta reactioneaza dur fata de Cemile (Ayça Bingöl).

In Olanda, Caroline (Wilma Elles) reuseste sa stranga suma pe care i-a cerut-o iubitul iranian dar incearca sa fuga cu banii in Turcia.

Din cauza zvonurilor aparute in scoala, cum ca intre elevul Mete (Aras Bulut İynemli) si profesoara Inci (Yeliz Kuvancı) s-ar fi infiripat o relatie de iubire, aceasta din urma se prezinta in fata comisiei disciplinare a scolii pentru a spune adevarul.

Cum reactioneaza Mete cand afla ca Inci este pe cale sa-si piarda locul de munca din cauza lui si cine este cel care o elibereaza pe Berrin din mainile rapitorilor, puteti afla maine,

de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “ Tradarea ”, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16766346/1/media-141018809712975000.jpg

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.