Azi, de la ora 20:00, marea premiera “Exatlon”. 20 de concurenti, doua echipe, intra in competitia care le poate aduce 100.000 de euro!

Autor: B.M.
Actualizat: 07 ian 2018, 10:15

Echipa Faimosilor versus Echipa Razboinicilor! Incepe cea mai dura intrecere sportiva!

Asteptarea a luat sfarsit! In aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D va debuta reality-ul asteptat al anului, “Exatlon”.

Douazeci de concurenti bine antrenati, doua echipe, pe de-o parte, Echipa Faimosilor, formata din zece vedete, si Echipa Razboinicilor, formata din oameni obisnuiti, dar care practica intens activitati sportive, au inceput deja filmarile in Republica Dominicana si asteapta cu nerabdare startul competitiei pe TV din aceasta seara.

Miza este uriasa, doar unul dintre cei douazeci concurenti aflati in concurs va fi invingator si castigatorul sumei de 100.000 de Euro. Probele extreme pe care vor trebui sa le treaca acestia le vor testa atat rezistenta fizica, cat si cea psihica. Prima intalnire televizata cu faimosii si razboinicii va fi duminica seara, la ora 20:00, urmand ca show-ul sa fie difuzat si luni si marti, de la aceeasi ora, la Kanal D!

Concurentii vor intampina dificultati nu numai in timpul probelor propriu-zise, ci si in timpul asa-zis „liber. Lipsa posibilitatii de a intra in contact cu apropiatii, prin telefon sau retele de socializare ramane, de departe, cea mai grea incercare pentru cei 20 participanti la Exatlon.

Telespectatorii isi vor putea vota concurentul favorit in timpul emisiunii, aducandu-l astfel tot mai aproape de castigarea marelui premiu de 100.000

de Euro. In timpul difuzarii show-ului vor fi comunicate intervalele orare in care sistemul de votare este activ.

Urmeaza ca, de saptamana viitoare, “Exatlon” sa poata fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00.

Reamintim ca cele zece vedete care s-au inscris la “Exatlon” si care formeaza Echipa Faimosilor sunt: sunt cantareata Claudia Pavel (Cream), gimnasta Diana Bulimar, medaliata la competitii olimpice si europene, Vladimir Draghia, fost inotator de performanta si actor cunoscut,  cantareata Anda Adam, Giani Kirita- fost fotbalist la clubul Dinamo, Catalin Cazacu, campion de motociclism viteza,

Diana Belbita, luptatoare profesionista de MMA, supranumita Printesa Razboinica, Anca Surdu – dubla campioana mondiala si europeana la gimnastica aerobica, Ion Oncescu, luptator profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial si european, si Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight.

Telespectatorii vor descoperi Echipa Razboinicilor, in premiera, chiar odata cu debutul competitiei „Exatlon” din aceasta seara, la ora 20:00.

 

Taguri: