Azimet, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, în ipostaze de senzație alături de tinerii ei colegi, pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă celebra Ayten Uncuoğlu

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 dec 2023, 12:31
Azimet si Abbas din promisiunea Foto(4)

Personajele Azimet si Abbas din serialul Promisiunea

Sursa: Instagram Ayten Uncuoğlu

Azimet, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, momente de relaxare pe platourile de filmare, alături de tinerii ei colegi! „Iată-mă iar alături de cei dragi!” Ce imagini de senzație au apărut pe contul de socializare al renumitei actrițe Ayten Uncuoğlu!

Ayten Uncuoğlu este considerată o actriță emblematică a cinematografiei turcești, datorită numeroaselor sale realizări în domeniu și datorită talentului ei desăvârșit demonstrat în multe producții în care a jucat de-a lungul celor cinci decenii de activitate. Deși are venerabila vârstă de 77 de ani, îndrăgită actrița își surprinde în continuare fanii cu aparițiile sale atât pe micile ecrane, în noi seriale de succes, cât și în mediul online, unde este destul de activă.

Azimet, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, momente de relaxare pe platourile de filmare, alături de tinerii ei colegi

Născută în anul 1946, în Eskișehir, Ayten Uncuoğlu a visat încă din copilărie să devină o actriță celebră, în ciuda lipsurilor financiare ale familiei sale. După încheierea liceului, aceasta a plecat în Ankara pentru a-și continua studiile și pentru a-și realiza mărețul vis.

Ayten s-a înscris la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității de Stat, pe care a absolvit-o cu succes.

Citește și: Azimet Demirkan, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată cum arată celebra actriță Ayten Uncuoğlu, dincolo de platourile de filmare

În 1967, Ayten Uncuoğlu a debutat pe scena Teatrului de Stat din Ankara, unde s-a remarcat rapid datorită talentului ei uluitor și a carismei sale captivante.

În anul 1988, talentata actriță a debutat pe platourile de filmare ale producției Bir Tren Yolculuğu, care a însemnat primul pas spre cariera strălucită din prezent. Au urmat din ce în ce mai multe proiecte în care a jucat magistral și care i-au adus mari reușite pe plan profesional, devenind tot mai cunoscută atât în Turcia, cât și peste hotare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Unul dintre cele mai recente seriale de televiziune în care a jucat impecabil a fost producția Promisiunea, în care a dat viață personajului Azimet, care de asemenea i-a adus mare succes. Totodată renumita actriță a câștigat și mulți prieteni în rândul tinerilor actori alături de care a jucat, vreme de doi ani. În timpul filmărilor, aceasta a publicat imagini de senzație pe contul ei de socializare, în care și-a făcut apariția alături de tinerii ei colegi.

Aceasta a declarat deseori că se află lângă cei dragi, pe care îi consideră a două ei familie.

„Iată-mă iar alături de cei dragi... dar vremea tristeții se apropie! Îi aud pașii!”, a scris Ayten Uncuoğlu pe contul ei de socializare.

Citește și: Azimet, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, surpriză de proporții pentru fanii săi! Celebra Ayten Uncuoğlu a publicat o imagine de senzație de la începutul carierei sale! Iată cum arăta actrița în urmă cu trei decenii