Azimet, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, surpriză de proporții pentru fanii săi! Celebra Ayten Uncuoğlu a publicat o imagine de senzație de la începutul carierei sale! Iată cum arăta actrița în urmă cu trei decenii

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 nov 2023, 13:10

Ayten Uncuoğlu, pe platourile de filmare ale serialului Promisiunea

Sursa: Captură KANAL D

Cum arăta Azimet, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, în urmă cu treizeci de ani! Iată cum a fost surprinsă renumita actriță Ayten Uncuoğlu, la vârsta de 40 de ani.

Ayten Uncuoğlu face parte din generația de aur a cinematografiei turcești și a fascinat publicul în cele cinci decenii de carieră fulminantă. Deși în prezent are venerabila vârstă de 77 de ani, faimoasa actrița continuă să își surprindă fanii cu noi apariții de senzație în seriale de excepție, încântând telespectatorii din Turcia și din străinătate cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă aparte. Unul dintre rolurile recent jucate este cel din serialul Promisiunea, în care a dat viață personajului Azimet Demirkan, care de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional, spre final de carieră.

Cum arăta Azimet, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, în urmă cu treizeci de ani

Ayten Uncuoğlu a venit pe lume în anul 1946, în orașul Eskişehir, unde a crescut și a primit o educație exemplară în spiritul tradițiilor turcești. Deși familia ei avea în acele vremuri o situație materială modestă, aceasta a primit întotdeauna sprijin din partea părinților și a fraților ei pentru a studia și pentru a-și îndeplini mărețul vis de a deveni actriță.

După încheierea liceului, Ayten a fost admisă la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Stat din Ankara.

Anul 1967 i-a adus debutul ambițioasei Ayten Uncuoğlu pe scenă Teatrului de Stat din Ankara, unde treptat a fost îndrăgită și admirată de public pentru aparițiile sale de senzație în piese de succes. În anul 1988, actrița a debutat și pe platourile de filmare în filmul Bir Tren Yolculuğu, care a însemnat primul pas spre carieră strălucită.

Actrița a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme de excepție care i-au adus mari reușite, dar și mult râvnită celebritate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Câte episoade are serialul Promisiunea, fascinanta producție care deja a captivat telespectatorii cu o poveste impresionantă de viață

Dincolo de platourile de filmare, Ayten Uncuoğlu este activă și în mediul online, pe contul ei de socializare, unde publică deseori imagini inedite din viața ei de zi cu zi, dar și momente hazlii surprinse în timpul filmărilor. De curând, îndrăgita actriță le-a făcut o surpriză de proporții fanilor săi, postând o imagine de senzație de pe vremea în care avea 40 de ani.

Citește și: Azimet Demirkan, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată cum arată celebra actriță Ayten Uncuoğlu, dincolo de platourile de filmare

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.