Azimet Demirkan, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată cum arată celebra actriță Ayten Uncuoğlu, dincolo de platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 nov 2023, 12:27

Ayten Uncuoğlu, o actrita emblematica

Sursa: Instagram Ayten Uncuoğlu

Cum arată Azimet, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă renumita actriță Ayten Uncuoğlu, dincolo de platourile de filmare!

Serialul Promisiunea a fascinat publicul din România încă de la difuzarea primelor episoade cu o poveste impresionantă de viață, dar și cu decoruri încântătoare și o pleiadă de actori celebri și apreciați în Turcia. Printre aceștia se numără și renumita actriță Ayten Uncuoğlu, pe care telespectatorii au cunoscut-o încă din anul 2018, când a jucat în serialul Dragoste și ura, în rolul Saadet și apoi în producția Meryem, în care a interpretat rolul Nurten Sahin.

Unul dintre cele mai recente roluri jucate de marea actrița este cel din serialul Promisiunea, în care a dat viață personajului Azimet Demirkan, pe care l-a interpretat fără cusur în ciuda venerabilei sale vârste de 77 de ani.

Cum arată Azimet din serialul Promisiunea, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă actrița Ayten Uncuoğlu dincolo de platourile de filmare

Ayten Uncuoğlu s-a născut în anul 1946, în Eskişehir, Turcia, într-o familie modestă în sânul căreia a primit o educație în spirit tradiționalist.

La vârsta de 18 ani, după absolvirea liceului, în orașul natal, Ayten a hotărât să plece în Ankara pentru a-și continua studiile, cu propriile sale forțe. Aceasta a fost admisă la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității de Stat din Ankara, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Ülfet din serialul Promisiunea, apariție uluitoare, dincolo de hainele tradiționale purtate pe platourile de filmare! Iată cât de bine arată celebra actriță Hatice Aslan la venerabila ei vârstă

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În anul 1967, Ayten Uncuoğlu a debutat pe scena Teatrului de Stat din Ankara, unde în scurt timp a început să fie adorată de public pentru rolurile sale magistral interpretate în piese de excepție. În 1988, actrița și-a făcut debutul și pe platourile de filmare în producția artistică Bir Tren Yolculuğu, care i-a deschis calea către cariera strălucită de astăzi.

Treptat aceasta a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme de amploare care i-au adus mari succese, dar și notorietate atât în Turcia, cât și peste hotare.

Unul dintre cele mai recente roluri jucate impecabil, în ciuda vârstei înaintate a fost cel din serialul Promisiunea, în care a dat viață personajului Azimet Demirkan, în care a avut ocazia să joace alături de actori mult mai tineri pe care i-a îndrăgit că pe proprii săi copii și cărora le-a oferit multe sfaturi

de-a lungul filmărilor și cu care a legat prietenii frumoase.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care actorul Umut Karadağ a părăsit distribuția serialului Promisiunea, în care a jucat rolul Adil Demirkan! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?