Celebra Berguzar Korel (Azize din serialul "Patria mea esti tu"), prima aparitie in costum de baie, la doar patru luni de la nasterea celui de-al doilea copil! Iata cum a fost surprinsa indragita actrita, fara sa ii pese de kilogramele in plus!

Author: D.I.
Actualizat: 11 iul 2020, 15:32
Foto(6)

Desi este recunoscuta pentru discretia excesiva, Berguzar Korel a publicat recent imagini in care apare in costum de baie, renuntand la orice inhibitii!

Celebra Berguzar Korel (Azize din serialul "Patria mea esti tu"), prima aparitie in costum de baie, la doar patru luni de la nasterea celui de-al doilea copil. De curand, Berguzar Korel a publicat pe contul ei de socializare cateva imagini in care a fost surprinsa pentru prima data in costum de baie, dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara.

Celebra Berguzar Korel (Azize din serialul "Patria mea esti tu"), prima aparitie in costum de baie, la doar patru luni de la nasterea celui de-al doilea copil.

Actrita a demonstrat tuturor ca nu are niciun complex in ceea ce priveste noua sa infatisare, dupa ce a luat mai multe kilograme in plus in timpul celei de-a doua sarcini.

Adorabila, ca de obicei, actrita Berguzar Korel, si-a scris propria stire pentru "a nu-i obosi" pe jurnalistii mondeni din Turcia.

"Bergüzar Korel a fost surprinsă în costum de baie! Renumita actriță Bergüzar Korel a atras atenția cu kilogramele în plus!
Kilogramele în plus ale renumitei actrițe, devenită mamă, pentru a doua oară,

nu au putut trece neobservate.

Este vizibil faptul că Bergüzar Korel nu a putut scăpa de kilogramele de la naștere, iar eforturile sale de a le ascunde au fost de prisos.
Bergüzar Korel atrage atenția prin kilogramele și celulita de după naștere, iar imaginea acesteia a provocat uimire.
Bergüzar Korel își continuă vacanța între privirile uimite ale celor din jur care nu pot să nu spună: „n-a mai rămas nimic din ce-a fost„.

Cu această imagine, a devenit ținta criticilor, jignirilor și ironiilor din social media. Pentru a vedea schimbarea șoc a actriței Bergüzar Korel, urmați săgeata laterală. Nu am vrut să vă obosesc. Să fie o vară frumoasă!", a scris actrita pe contul ei de socializare. (sursa: Instagram; viatacuaromadecafea.com)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cevdet, la un pas de a-si atinge scopul suprem! Va reusi sa isi vada patria eliberata si familia unita? Afla ce se va intampla, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Patria mea esti tu", de la ora 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Pinar Deniz si Miray Daner, surorile Yildiz si Hilal, din “Patria mea esti tu!”, s-au palmuit! “Ne-am inrosit ca racii”

Berguzar Korel si Halit Ergenc formeaza unul dintre cele mai frumoase si longevive cupluri din Turcia

Anul acesta, pe 9 martie, a venit pe lume micutul Han Ergenç, al doilea copil al celebrului cuplu Halit Ergenç şi Bergüzar Korel, după zece ani de la nașterea fratelui său Ali.
Presa din Turcia a scris ca baietelul a avut la nastere 3.5 kg și 51 cm si a primit nota zece, fiind un copil perfect sanatos.

Starea de sanatate a mamei este foarte buna, aceasta ocupandu-se deja indeaproape de fiul ei.
Cei doi fericiti parinti au ales un nume aparte pentru fiul lor, "HAN", care in limba turca are semnificatia de "conducător". Hanul era un conducător al tătarilor (din zona Crimeei).

Indragitii actori Halit Ergenc (46 de ani) si Berguzar Korel (34 de ani), pe care i-ati cunoscut in serialul "1001 de nopti" formeaza unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din Turcia. Cei doi s-au indragostit chiar pe platourile de filmare de la serialul mai sus mentionat, iar in 2009 au decis sa se casatoreasca.
La scurt timp, dupa ce s-au cunoscut si s-au indragostit pe platourile de filmare, Halit Ergenc si Berguzar Korel au decisa sa-si uneasca destinele pentru totdeauna si sa devina o familie fericita. Cei doi actori au organizat o nunta mare intr-o locatie de poveste, Hotelul "Les Ottomans" din cartierul Besiktas, din Istanbul, unde, in prezenta a peste 350 de invitati au spus cuvantul magic "da" si au devenit o familie fericita.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.