Azize din serialul "Patria mea esti tu", mamica pentru a treia oara! Sotul ei, Halit Ergenc, este extrem de fericit, dupa ce a aflat sexul bebelusul!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2022, 09:10
Azize din serialul Patria mea esti tu Foto(5)
Azize din serialul "Patria mea esti tu" va deveni mamica pentru a treia oara!
Sursa: Instagram

Actrita Berguzar Korel, care a interpretat rolul Azize in serialul "Patria mea esti tu" a anuntat de curand ca este insarcinata cu cel de-al treilea copil!

La mai putin de un an de la nasterea celui de-al doilea baietel, actorii Berguzar Korel si Halit Ergenc, protagonistii Azize si Cevdet din serialul "Patria mea esti tu", au anuntat minunata veste ca vor deveni parinti pentru a treia oara. Insa de aceasta data bucuria lor este cu atat mai mare deoarece vor avea si o fetita, asa cum isi doreau enorm, iar Dumnezeu se pare ca le-a ascultat rugile si le-a indeplinit acest superb vis.

Azize din serialul "Patria mea esti tu", de trei ori mama!

De curand, celebra actrita Berguzar Korel, care a dat viata personajului Azize, in serialul de exceptie "Patria mea esti tu", a facut un anunt incredibil despre faptul ca va deveni mamica pentru a treia oara. Desi n-a trecut nici macar un an de la nasterea celui de-al doilea baietel, Berguzar Korel a decis ca e momentul propice pentru a mai ramane din nou insarcinata, deoarece atat ea cat si sotul ei, Halit Ergenc isi doreau enorm si o fetita.

Cei doi actori, Berguzar Korel (38 de ani) si Halit Ergenc (51 de ani), au o casnicie fericita de 12 ani. Acestia s-au cunoscut si s-au indragostit iremediabil pe platourile de filmare ale serialul turcesc "1001 de nopti", ai carui protagonisti au fost, iar in anul 2009 au decis sa se casatoreasca. Acestia au impreuna doi baieti, Ali, in varsta de 11 ani si Han, care urmeaza sa implineasca un an, iar acum se pare ca Dumnezeu le-a ascultat rugile si vor deveni si parintii unei fetite pe care si-o doreau enorm.

Recent, celebra actrita a publicat pe contul ei de Instagram, un mesaj emotionant, prin care le-a impartasit fanilor sai faptul ca va avea si o fetita peste cateva luni, ceea ce o face sa se simta implinita si extrem de fericita alaturi de sotul ei, deoarece isi doreau enorm sa aiba si o fetita si sa se extinda cat mai mult familia lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Berguzar Korel si Halit Ergenc, protagonistii serialului "Patria mea esti tu", primele declaratii dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara! Iata cum arata indragita actrita dupa cea de-a doua nastere!

"Dumnezeu știe că mi-am dorit foarte mult. Familia noastră, cei mai apropiați, prietenii de suflet. Toată lumea. Să avem o familie mare, să avem copii sănătoși și fericiți. Și unul dintre copii, să fie fată. Ne-am dorit atât de mult încât, înainte ca Han-ul nostru să împlinească anul, ne-a cuprins pe toți emoția și fericirea de a avea o fată.
Draga mea Hatice (actrița Hatice Şendil Sağyaşar) i-a adunat, în urmă cu câteva săptămâni, pe toți prietenii noștri și mi-a făcut această surpriză.

Erau cu toții mai emoționați decât mine. Ne-am înțeles ca în perioada viitoare, toate mamele de băieți ce suntem, să ne cuprindem reciproc cu toate firele strălucitoare, baloanele și tulul rămase în noi și să ne distrăm dacă Dumnezeu va dori. Am vrut să împărtășesc această fericire a noastră cu voi. Să nu vă lipsească niciodată din viață oamenii frumoși a căror inimă să bată întotdeauna cu voi. Cu iubire, Bergüzar Korel", a scris celebra actrita pe contul ei de socializare, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Berguzar Korel (Azize din serialul "Patria mea esti tu"), prima aparitie alaturi de bebelusul ei! Iata ce trasaturi fizice a mostenit micutul de la parintii sai!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.