Azra alege să se despartă de Efe. Vizionează episodul 37 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Azra se desparte de Efe după ce aceasta află că o fostă iubită de a lui este gravidă cu el.

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 37 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D vineri, 16 august 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Tablou de familie” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 37 al serialului „Tablou de familie”?

Bora caută informații despre trecutul tatălui său și descoperă lucruri șocante. În ziua procesului, Erman îl așteaptă pe Bora la tribunal, deși nu are speranțe că va merge.

El se bucură foarte mult când Bora sosește cu Sanem și îi spune în continuare tată și își schimbă numele în Arsen.

Criza contractului prenupțial dintre fotbalistul de succes Deniz Kassel și celebra fotomodel Tanem va face ca relația dintre Azra și Efe să fie testată într-un mod surprinzător. O fostă iubită de-a lui Efe este avocata părții opuse. Aceasta este însărcinată în 5 luni și spune că Efe este tatăl copilului ei.

Azra de supărare se desparte de Efe, a cărui listă de foste iubite nu se mai termină. Ea consideră că el ar trebui să se căsătorească cu acea femeie și să îi ofere copilului o familie.

Citește și: Tülin Ece, actrița care joacă rolul Güneş în serialul „Tablou de familie”, surpriză de proporții pentru ziua de naștere a soțului ei

Fiindcă tatăl ei și-a părăsit familia pentru amanta lui, ea nu vrea să fie femeia care stă între Efe și familia pe care crede că ar trebui să o

întemeieze cu tipa însărcinată.

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 37 al serialului vostru preferat „Tablou de familie”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Tablou de familie” pe Kanal D

Kanal D difuzează zilnic, de luni până vineri, noua dramă turcească, „ Tablou de familie”. Serialul va putea fi urmărit și live online.

Çolpan Cevher (interpretată de Sumru Yavrucuk, cunoscută din „Fatmagul” și „Nehir”) este o avocată renumită în Istanbul, care a reușit să dezvolte una dintre cele mai de succes case de avocatură specializată în divorțuri. Divorțată și cu trei fiice, Çolpan și-a crescut singură copiii după ce soțul ei a fugit cu bona acum 25 de ani.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Azra Günay (interpretată de Gökçe Bahadir, cunoscută din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”) este fiica cea mare, care a urmat drumul mamei sale și este, de asemenea, avocată specializată în divorțuri. Azra se află în plin proces de separare de soțul ei, după ce a descoperit că acesta o înșală.

Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu, cunoscută și ea din „Promisiunea”) este sora mijlocie, care, deși avocată, nu a fost niciodată interesată de o carieră în avocatură sau de căsătorie.

Güneș (interpretată de Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”) este fiica cea mică, care a ales un alt drum. A renunțat la facultate și și-a deschis o mică cafenea, având un iubit cu care plănuiește să se căsătorească, în ciuda mediului dominat de divorțuri în care trăiește.

Serialul nu se limitează doar la drama familială, ci explorează și diverse cazuri de divorț și povești de dragoste care rezistă provocărilor căsniciei. „Tablou de familie” promite să captiveze publicul cu intrigi complexe și personaje bine conturate.

Citește și: Cum arată Sumru Yavrucuk, care joacă rolul avocatei Çolpan în serialul „Tablou de familie”, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță înainte de începerea filmărilor! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Din distribuție fac parte actori talentați și apreciați, precum Yigit Kirazci, pe care publicul l-a văzut recent în serialul „O dragoste”, și Sarp Akkaya, cunoscut din filmul „Fii tatăl meu”, disponibil pe Netflix.

„Tablou de familie” se anunță a fi un serial plin de emoții și conflicte, perfect pentru serile de luni până vineri. Urmăriți această nouă producție pe Kanal D pentru a descoperi poveștile captivante ale familiei Cevher și provocările cu care se confruntă în viața personală și profesională.

„Tablou de familie” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!