Azra, față în față cu fosta soție a lui Yildirim! Ce vedem în această seară în “Tablou de familie”

Autor: Oana Picerea

Astăzi, în noul episod din serialul “Tablou de familie”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, pentru Yildirim, Erman și Colpan se anunță o mare reușită în încercarea lor de a-l salva pe micuțul Yunus, copilul răpit de propriul tată de la mama sa.

În plus, îngrijorarea lui Yildirim crește atunci când află că Colpan este amenințată de Serhan, temutul interlop care și-a răpit copilul, iar tânărul avocat va decide să rămână în oraș, atât pentru a o proteja pe mama Azrei dar, mai ales, pentru că este îndrăgostit de fiica acesteia.

Melisa este încrezătoare că va reuși să scape definitiv de Koray, și îi este recunoscătoare avocatei sale pentru susținerea și eforturile depuse pentru a reuși în demersul său.

Nimeni nu știe însă că fosta soție a lui Yildirim, una dintre cele mai apreciate și de temut avocate pentru divorțuri, vine în oraș și îl va reprezenta, în instanță, pe nimeni altul decât Koray.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”

Cum va reacționa Yildirim atunci când află că Neyran, fosta sa soție, îl va reprezenta pe Koray și, care este motivul halucinant pentru care cei doi avocați au divorțat în trecut, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D. 

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.