Azra intră în ”jocul” lui Efe! Ce vedem astăzi în „Tablou de familie”, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Astăzi, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Azra ”intră” în jocul lui Efe, care își dorește să o facă geloasă pe frumoasa avocată de care s-a îndrăgostit, pentru ”noua lui relație”.

Azra bănuiește că Efe nu face decât să o păcălească, în ceea ce privește relația acestuia cu Menekșe, și continuă să îl surprindă cu acțiuni inedite. Cu toate că cei din jur vorbesc despre iubirea care îi leagă pe cei doi, Efe și Azra, Colpan refuză să creadă că fiica sa este îndrăgostită de carismaticul Efe.

Citește și: Sanem și Bora, decizie neașteptată! Ce vedem azi în „Tablou de familie”, de la 20:00, la Kanal D

Azra intră în ”jocul” lui Efe

Sanem și Bora nu acceptă să divorțeze, iar Colpan va avea parte de un șoc atunci când află, chiar în ziua logodnei sale cu Erman, că fiica sa s-a căsătorit.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Citește și: Sanem, Bora și Guneș trebuie să rezolve misterul nopții pe care nu și-o pot aminti. Vizionează episodul 32 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

În plan profesional, Azra și Colpan își unesc forțele pentru a o ajuta pe tânăra Gulistan să își recapete fiica, pe micuța Berkin. Gulistan, care este îndepărtată forțaț de catre cuplul Baran si Seyda, de lângă fiica sa, luptă cu toate forțele pentru a-si recăpăta copilul.

Ce se va întâmpla atunci când în fața lui Colpan apare Meziyet, fosta sotie a lui Erman, în calitate de reprezentant juridic al cuplului Baran – Seyda și, cum va evolua relația dintre Efe și Azra, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D.