Azra își pune la îndoială căsnicia și viața personală și ajunge să ia o decizie care îi va da lumea peste cap. Vizionează primul episod al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 27 iun 2024, 08:45

Azra își pune la îndoială căsnicia și viața personală și ajunge să ia o decizie care îi va da lumea peste cap

Sursa: sursă Kanal D

Primul episod al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 27 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Tablou de familie” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în primul episod al serialului „Tablou de familie”?

Azra Günay este un avocat de succes și se ocupă de mai mulți ani de cazurile unor oameni influenți și extrem de cunoscuți în Istanbul.

Aceasta lucrează împreună cu mama ei, Çolpan Cevher, dar și cu sora ei Sanem.

Çolpan alege să se pensioneze și vrea să îi cedeze firma fiicei sale, Azra, dar lucrurile nu merg deloc așa cum Azra se aștepta. Cele două femei ajung să se certe, lucru care provoacă un mare șoc în familia Cevher.

În timp ce familia Cevher se confruntă cu propriul trecu fragmentat, Azra începe să își pună la îndoială atât căsătoria cât și viața personală astfel că, aceasta ajunge să ia o decizie care va schimba tot echilibrul

familiei. O persoană din trecutul său apare pe neașteptate și îi va da toate planurile peste cap.

Citește și: Gökçe Bahadır, despre serialul “Tablou de familie” și rolul încărcat de dramatism pe care îl interpretează

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru primul episod al serialului vostru preferat „Tablou de familie”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Tablou de familie” pe Kanal D

Începând cu 27 iunie, Kanal D aduce pe micile ecrane o nouă dramă turcească, „Tablou de familie”, care va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00. Această producție, un remake al serialului britanic „The Split”, urmărește viețile unei mame și ale celor trei fiice ale sale, toate avocate specializate în divorțuri.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Çolpan Cevher (interpretată de Sumru Yavrucuk, cunoscută din „Fatmagul” și „Nehir”) este o avocată renumită în Istanbul, care a reușit să dezvolte una dintre cele mai de succes case de avocatură specializată în divorțuri. Divorțată și cu trei fiice, Çolpan și-a crescut singură copiii după ce soțul ei a fugit cu bona acum 25 de ani.

Azra Günay (interpretată de Gökçe Bahadir, cunoscută din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”) este fiica cea mare, care a urmat drumul mamei sale și este, de asemenea, avocată specializată în divorțuri.

Azra se află în plin proces de separare de soțul ei, după ce a descoperit că acesta o înșală.

Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu, cunoscută și ea din „Promisiunea”) este sora mijlocie, care, deși avocată, nu a fost niciodată interesată de o carieră în avocatură sau de căsătorie.

Güneș (interpretată de Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”) este fiica cea mică, care a ales un alt drum.

A renunțat la facultate și și-a deschis o mică cafenea, având un iubit cu care plănuiește să se căsătorească, în ciuda mediului dominat de divorțuri în care trăiește.

Serialul nu se limitează la drama familială, ci explorează și diverse cazuri de divorț și povești de dragoste care rezistă provocărilor căsniciei. „Tablou de familie” promite să captiveze publicul cu intrigi complexe și personaje bine conturate.

Din distribuție fac parte actori talentați și apreciați, precum Yigit Kirazci, pe care publicul l-a văzut recent în serialul „O dragoste”, și Sarp Akkaya, cunoscut din filmul „Fii tatăl meu”, disponibil pe Netflix.

Citește și: Astăzi are loc premiera serialului turcesc „Tablou de familie” la Kanal D: La ce oră începe și care vor fi zilele de difuzare

„Tablou de familie” se anunță a fi un serial plin de emoții și conflicte, perfect pentru serile de luni până vineri. Urmăriți această nouă producție pe Kanal D pentru a descoperi poveștile captivante ale familiei Cevher și provocările cu care se confruntă în viața personală și profesională.

„Tablou de familie” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.     

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.