Azra, o femeie puternică, în fața unor noi provocări teribile. Ce vedem astăzi, în nou serial „Tablou de familie”, difuzat de Kanal D, de luni până vineri, de la 20:00

Autor: Diana Tilă
video Foto(10)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Tablou de familie”.

Astăzi, de la ora 20:00, in serialul „ Tablou de familie ”, difuzat la Kanal D, noi intrigi și evenimente neașteptate din viețile membrilor familiei Colpan își așteaptă telespectatorii în fața micilor ecrane. În noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat în această seară, de la ora 20:00, o vom regăsi pe Azra aflată în fața unor noi situații teribile prin care destinul o pune la încercare.

Citește și: Cele trei surori sunt șocate de apariția tatălui lor pe care îl credeau mort. Vizionează episodul 2 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Azra, o femeie puternică, în fața unor noi provocări teribile

Întreaga familie Cevher este în stare de șoc după reîntoarcerea lui Faruk, după ce, în urmă cu 25 de ani, a decis să trăiască alături de Nazan, bona familiei.

Colpan este dispusă să își apere fetele de tatăl lor pe care îl consideră mort pentru ea, însă acesta insistă să facă parte, din nou, din viețile acestora. Colpan nu poate uita drama prin care a trecut alături de Faruk, în urmă cu 25 de ani, atunci când acesta a decis să își părăsească familia.

Songul se confruntă cu trăiri noi, și reacționează vehement ori de câte ori drumul i se intersectează cu Alpay, soțul său, care a decis să o părăsească pentru prietena comună, Elcin.

Pe de altă parte, Alpay vrea să pornească un război juridic uluitor pentru a divorța de soția sa. Cum Colpan, reprezentanta juridică a lui Alpay, și Arza este reprezentanta lui Songul, cele două, mama și fiică, urmează a se duela în instanță pentru procesul de divorț al celor doi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Erman, marele dușman profesional al lui Colpan, nu contenește în a-și tachina colega de breaslă, iar aceasta îl avertizează că Azra nu este potrivită pentru a lucra la firma acestuia de avocatură.

Citește și: Gökçe Bahadır, despre serialul “Tablou de familie” și rolul încărcat de dramatism pe care îl interpretează

Yildirim surprinde o discuție între Sergen și Sanem și este la un pas de a-i dezvălui frumoasei Azra că soțul său o înșeală.

Ce se va întâmpla atunci când Azra surprinde întâlnirea dintre soțul său și Sanem și, cum va reacționa frumoasa avocată atunci când află că mama sa îi pune ”bețe în roate”, în ceea ce privește cariera, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, urmărind noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.