Azra pornește pe urmele secretelor soțului ei, iar Sanem își dorește să îi spună surorii sale că soțul ei a sărutat-o. Vizionează episodul 5 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Azra pornește pe urmele secretelor soțului ei

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 5 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D miercuri, 3 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Tablou de familie” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 5 al serialului „Tablou de familie”?

Scandalul „Camera ascunsă” a zguduit profund pe toată lumea, iar Sergen neagă că i-ar fi fost infidel lui Azra și spune că a intrat doar o dată pe acel site după care a ales să își șteargă contul.

Azra pornește pe urmele secretelor soțului ei, iar clienta sa, Süreyya, o ajută să asculte mesajele vocale de pe telefonul lui.

Sanem își dorește să îi spună surorii sale că soțul ei a sărutat-o, dar nu găsește momentul potrivit.

Azra se confruntă cu umilință când toți colegii și cunoscuții ei vorbesc despre asta. Deși nu vrea să fie aproape de Yildirim într-un moment în care este atât de sensibilă și vulnerabilă, fiindcă el o avertizase în privința lui Sergen, este inevitabil și între cei doi apar

unele amintiri care îi leagă de trecutul lor.

Citește și: Ce meserie are Gökçe Bahadır, actrița care o interpretează pe Azra Günay în “Tablou de familie”. Protagonista serialului ascunde un talent nebănuit

Cu ani în urmă, în ziua nunții ei, Yildirim a convins-o să fugă împreună dar ea nu a mai apărut la locul întâlnirii. Yildirim s-a întrebat în tot acest timp de ce s-a răzgândit, dar ea nu îi dă un răspuns nici acum.

Sanem află că Colpan i-a trimis bani lui Faruk în toți acești ani.

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 5 al serialului vostru preferat „Tablou de familie”:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Tablou de familie” pe Kanal D

Începând cu 27 iunie, Kanal D difuzează noua dramă turcească, „ Tablou de familie ”. Serialul va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00.

Çolpan Cevher (interpretată de Sumru Yavrucuk, cunoscută din „Fatmagul” și „Nehir”) este o avocată renumită în Istanbul, care a reușit să dezvolte una dintre cele mai de succes case de avocatură specializată în divorțuri.

Divorțată și cu trei fiice, Çolpan și-a crescut singură copiii după ce soțul ei a fugit cu bona acum 25 de ani.

Azra Günay (interpretată de Gökçe Bahadir, cunoscută din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”) este fiica cea mare, care a urmat drumul mamei sale și este, de asemenea, avocată specializată în divorțuri. Azra se află în plin proces de separare de soțul ei, după ce a descoperit că acesta o înșală.

Citește și: Cine sunt personajele centrale ale serialului “Tablou de familie”, de la Kanal D

Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu, cunoscută și ea din „Promisiunea”) este sora mijlocie, care, deși avocată, nu a fost niciodată interesată de o carieră în avocatură sau de căsătorie.

Güneș (interpretată de Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”) este fiica cea mică, care a ales un alt drum. A renunțat la facultate și și-a deschis o mică cafenea, având un iubit cu care plănuiește să se căsătorească, în ciuda mediului dominat de divorțuri în care trăiește.

Serialul nu se limitează doar la drama familială, ci explorează și diverse cazuri de divorț și povești de dragoste care rezistă provocărilor căsniciei. „Tablou de familie” promite să captiveze publicul cu intrigi complexe și personaje bine conturate.

Din distribuție fac parte actori talentați și apreciați, precum Yigit Kirazci, pe care publicul l-a văzut recent în serialul „O dragoste”, și Sarp Akkaya, cunoscut din filmul „Fii tatăl meu”, disponibil pe Netflix.

„Tablou de familie” se anunță a fi un serial plin de emoții și conflicte, perfect pentru serile de luni până vineri. Urmăriți această nouă producție pe Kanal D pentru a descoperi poveștile captivante ale familiei Cevher și provocările cu care se confruntă în viața personală și profesională.

„Tablou de familie” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


În prima parte a ediției de vineri din „Casa iubirii”, Alexandra a părut că vrea să-l facă gelos pe Patrick, cu Gagea, după ce a venit să-l viziteze în casa băieților.