Azra, prinsă în ”capcană” de Efe! Ce vedem astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, la Kanal D

Autor: Oana Picerea
video Foto(4)

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, Ekrem se simte ”încolțit” de Colpan, avocata lui Nagehan, în procesul acestora de divorț.

Cum Nagehan are bănuiala ca actualul soț este implicat în accidentul lui Aziz, aceasta încearcă să afle adevărul, prin intermediul avocatei sale, Colpan.

Pe de altă parte, Azra, ca reprezentant juridic al lui Aziz, încearcă să afle de ce fosta soție a acestuia vrea să divorțeze de Ekrem, pentru a se întoarce la fostul soț. Efe continuă să investigheze circumstanțele producerii accidentului teribil în care au fost implicați Aziz și Hande, fosta soție a avocatului dar, în același timp, chipeșul bărbat încearcă să o cucerească pe frumoasa femeie de care s-a îndrăgostit.

Sanem se va afla în fața unei noi situații difilcile, atunci când Azra află că sora sa este căsătorită cu Bora. Cu toate că are cunoștință despre circumstanțele în care s-a produs aceasta uniune, Azra este dispusă să își ajute sora să divorțeze.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Cum va reacționa Azra atunci când află că Efe are o nouă iubită, pe Menekșe, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.