Azra riscă să își piardă copiii. Vizionează episodul 24 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Vizionează episodul 24 al serialului „Tablou de familie”

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 24 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D marți, 30 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „ Tablou de familie ” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 24 al serialului „Tablou de familie”?

Accidentul ce i-a adus sfârșitul lui Yildirim i-a adus lui Azra o durere imensă în suflet, ceea ce a început să își pună amprenta pe diferite aspecte importante ale vieții sale.

Azra se învinovățește pentru ceea ce s-a întâmplat, motiv pentru care a decis să renunțe la cariera ei și să lucreze în cafeneaua lui Guneș. 

Scriitorul Haluk o vizitează pe Azra și o invită la lansarea noului său roman, ce este scris în cinstea soției sale Buket, care s-a sinucis în urmă cu un an. Relația celor doi de prietenie era bazată pe durerea și pierderea pe care au simțit-o, însă Azra începe să se îndoiască de sinceritatea de care acesta dă dovadă.

La această prezentare a romanului, avocatul Efe Avcı apare pentru a spune adevărul despre scriitor.

Nici viața personală a lui Azra nu este roz, deoarece Sergen a primit o ofertă de muncă în Londra și își dorește să ia copiii cu ei în cazul în care Azra nu se adună. 

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 24 al serialului vostru preferat „Tablou de familie”:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Tablou de familie” pe Kanal D

Începând cu 27 iunie, Kanal D difuzează noua dramă turcească, „Tablou de familie”. Serialul va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00.

Çolpan Cevher (interpretată de Sumru Yavrucuk, cunoscută din „Fatmagul” și „Nehir”) este o avocată renumită în Istanbul, care a reușit să dezvolte una dintre cele mai de succes case de avocatură specializată în divorțuri.

Divorțată și cu trei fiice, Çolpan și-a crescut singură copiii după ce soțul ei a fugit cu bona acum 25 de ani.

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, care joacă rolul Çolpan în serialul „Tablou de familie”, la douăzeci de ani, la început de carieră! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Azra Günay (interpretată de Gökçe Bahadir, cunoscută din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”) este fiica cea mare, care a urmat drumul mamei sale și este, de asemenea, avocată specializată în divorțuri.

Azra se află în plin proces de separare de soțul ei, după ce a descoperit că acesta o înșală. Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu, cunoscută și ea din „Promisiunea”) este sora mijlocie, care, deși avocată, nu a fost niciodată interesată de o carieră în avocatură sau de căsătorie.

Güneș (interpretată de Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”) este fiica cea mică, care a ales un alt drum.

A renunțat la facultate și și-a deschis o mică cafenea, având un iubit cu care plănuiește să se căsătorească, în ciuda mediului dominat de divorțuri în care trăiește.

Serialul nu se limitează doar la drama familială, ci explorează și diverse cazuri de divorț și povești de dragoste care rezistă provocărilor căsniciei. „Tablou de familie” promite să captiveze publicul cu intrigi complexe și personaje bine conturate.

„Tablou de familie” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.