Azra, sfâșiată de durere. Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(7)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Tablou de familie”.

Astăzi, de la ora 20:00, fanii serialului ”Tablou de familie” își vor regăsi personajele preferate aflate în fața unor noi situații emoționante, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, la Kanal D.

Citește și: O țineți minte pe actrița ce a jucat în telenovela „Esmeralda”? Leticia Calderon este de nerecunoscut la 56 de ani

Azra, sfâșiată de durere. Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D

Azra suferă teribil din cauza trădării lui Yildirim, si este hotărâtă să nu ierte comportamentul acestuia, cu toate că bărbatul își dorește, mai mult ca oricând, sa fie alături de femeia pe care o iubește mai presus de orice. Colpan își susține fiica în decizia luată și chiar insistă ca aceasta să renunțe, definitiv, la relația cu Yildirim.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Cu sufletul plin de remușcări și durere, Yildirim decide să plece din oraș, departe de femeie iubită care, i-a frânt, încă o dată, inima.

Situațiile dramatice nu întârzie să apară nici în viața avocatei Colpan, atunci când aceasta află că Erman este tatăl lui Bora. Dezamăgită peste măsură de Erman, Colpan decide să rupă parteneriatul cu acesta. Sergen primește o ofertă neașteptată de la șeful său, însă fostul soț al Azrei refuză colaborarea cu acesta.

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, care joacă rolul Çolpan în serialul „Tablou de familie”, la douăzeci de ani, la început de carieră! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Ce dramă uluitoare se va petrece atunci când Azra realizează că nu poate trăi fără bărbatul iubit, Yildirim, și cine va fi chipeșul avocat care va intra ca o ”furtună” în viața frumoasei avocate, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D. 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.