Azra și Efe își recunosc sentimentele și devin un cuplu. Vizionează episodul 34 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 aug 2024, 13:40

Azra și Efre își recunosc sentimentele și devin un cuplu

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 34 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D marți, 13 august 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Tablou de familie” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 34 al serialului „Tablou de familie”?

Când Çolpan este pe cale să se uite la certificatul de căsătorie, Sanem intervine pentru a preveni acest lucru și spune că Bora a înșelat-o.

Ea le arată tuturor o fotografie cu Bora și Dilara, pe care spune că tocmai a primit-o și îi dă o palmă lui Bora.

Bora se enervează când ea merge atât de departe pentru a ascunde că s-au căsătorit. El nu neagă că a înșelat-o și pleacă.

În timp ce Efe speră să ducă relația cu Azra la următorul nivel, afirmația lui Azra că sunt doar prieteni crește tensiunea dintre ei doi.

Efe vine cu un plan pentru a o face pe Azra să-și dea seama că sentimentele ei sunt dincolo de prietenie, iar spre final aceasta recunoaște ce simte pentru el și îl sărută.

Citește și: „Mi-ar plăcea să lucrez ca îngrijitor”. Meseria la care visa actrița Cansu Dere, protagonista serialului „Infidelul”

Tekin îi cere lui Erman să o ceară în căsătorie pe Colpan în mod tradițional, de la familia sa.

Erman este șocat când aude că Bora a luat numele de familie al soției lui și este acum un Cevher, iar Colpan leșină.

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 34 al serialului vostru preferat „Tablou de familie”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Tablou de familie” pe Kanal D

Kanal D difuzează zilnic, de luni până vineri, noua dramă turcească, „Tablou de familie”. Serialul va putea fi urmărit și live online.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Çolpan Cevher (interpretată de Sumru Yavrucuk, cunoscută din „Fatmagul” și „Nehir”) este o avocată renumită în Istanbul, care a reușit să dezvolte una dintre cele mai de succes case de avocatură specializată în divorțuri. Divorțată și cu trei fiice, Çolpan și-a crescut singură copiii după ce soțul ei a fugit cu bona acum 25 de ani.

Azra Günay (interpretată de Gökçe Bahadir, cunoscută din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”) este fiica cea mare, care a urmat drumul mamei sale și este, de asemenea, avocată specializată în divorțuri.

Azra se află în plin proces de separare de soțul ei, după ce a descoperit că acesta o înșală.

Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu, cunoscută și ea din „Promisiunea”) este sora mijlocie, care, deși avocată, nu a fost niciodată interesată de o carieră în avocatură sau de căsătorie.

Güneș( interpretată de Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”) este fiica cea mică, care a ales un alt drum. A renunțat la facultate și și-a deschis o mică cafenea, având un iubit cu care plănuiește să se căsătorească, în ciuda mediului dominat de divorțuri în care trăiește.

Serialul nu se limitează doar la drama familială, ci explorează și diverse cazuri de divorț și povești de dragoste care rezistă provocărilor căsniciei. „Tablou de familie” promite să captiveze publicul cu intrigi complexe și personaje bine conturate.

Din distribuție fac parte actori talentați și apreciați, precum Yigit Kirazci, pe care publicul l-a văzut recent în serialul „O dragoste”, și Sarp Akkaya, cunoscut din filmul „Fii tatăl meu”, disponibil pe Netflix.

Citește și: Deniz Bolisik, actrița care a dat viață personajului principal Nefise în serialul Aripi frânte, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță și la ce trucuri a apelat

„Tablou de familie” se anunță a fi un serial plin de emoții și conflicte, perfect pentru serile de luni până vineri. Urmăriți această nouă producție pe Kanal D pentru a descoperi poveștile captivante ale familiei Cevher și provocările cu care se confruntă în viața personală și profesională.

Cine este Sumru Yavrucuk și ce vârstă are aceasta?

Sumru Yavrucuk, născută pe 24 septembrie 1961 în Ankara, este o actriță turcă de renume, activă în teatru, televiziune și film. La vârsta de 62 de ani, ea rămâne o figură proeminentă în industria divertismentului din Turcia, apreciată pentru versatilitatea și talentul său actoricesc. Yavrucuk și-a început cariera la Teatrul de Stat din Istanbul în 1982, după ce a studiat la Conservatorul Municipal din Istanbul și apoi la Conservatorul de Stat din Ankara. De-a lungul carierei, a interpretat în numeroase piese de teatru clasice și a devenit cunoscută pentru rolurile sale din seriale populare, precum „Yabancı Damat” și „Baraj”. De asemenea, a jucat în filme de succes, cum ar fi „Annem” și „Bizi Hatırla”. Yavrucuk locuiește în Istanbul împreună cu fiul ei, Yağmur, și continuă să fie activă în domeniul artistic.

„Tablou de familie” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.