Azra și Yildirim sunt fericiți împreună și nu își mai ascund relația. Vizionează episodul 18 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Azra și Yildirim sunt fericiți împreună și nu își mai ascund relația.

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 18 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D luni, 22 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Tablou de familie” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 18 al serialului „Tablou de familie”?

Noul partener al casei de avocatură zguduie toate balanțele. Colpan, Sanem și Erman iau măsuri pentru a afla cine este acest om misterios.

Azra trece printr-o perioadă dificilă când copiii o învinuiesc pe ea pentru divorț. Miray îi spune lui Sergen că i-a văzut pe Azra și pe Yildirim sărutându-se. Sergen merge la companie foarte furios și se bate cu Yildirim apoi îi spune lui Azra că îi va lua custodia copiiilor lor. Peste toate acestea, Azra are parte și de fericire. Între ea și Yildirim nu mai este niciun obstacol și în sfârșit pot să fie împreună.

Citește și: Cum arăta celebrul Yiğit Kirazcı, protagonistul serialului “Tablou de familie”, în urmă cu douăzeci de ani, la început de carieră! Imaginea care i-a uluit pe fanii carismaticului actor

Tinerii pun la cale un plan și îi împacă pe Zafer și Nursen. Colpan nu este de acord ca Deniz să lucreze în compania lor pentru că nu are încredere în ea.

Când Sanem vede că Deniz este entuziasmată că va lucra cu ea, nu poate să o dezamăgească și o duce la birou dar o ascunde de Colpan.

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 18 al serialului vostru preferat „Tablou de familie”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Tablou de familie” pe Kanal D

Kanal D difuzează zilnic, de luni până vineri, noua dramă turcească, „Tablou de familie”. Serialul va putea fi urmărit și live online.

Çolpan Cevher (interpretată de Sumru Yavrucuk, cunoscută din „Fatmagul” și „Nehir”) este o avocată renumită în Istanbul, care a reușit să dezvolte una dintre cele mai de succes case de avocatură specializată în divorțuri. Divorțată și cu trei fiice, Çolpan și-a crescut singură copiii după ce soțul ei a fugit cu bona acum 25 de ani.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Azra Günay (interpretată de Gökçe Bahadir, cunoscută din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”) este fiica cea mare, care a urmat drumul mamei sale și este, de asemenea, avocată specializată în divorțuri.

Azra se află în plin proces de separare de soțul ei, după ce a descoperit că acesta o înșală.

Citește și: Yiğit Kirazcı, protagonistul serialului “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor

Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu, cunoscută și ea din „Promisiunea”) este sora mijlocie, care, deși avocată, nu a fost niciodată interesată de o carieră în avocatură sau de căsătorie.

Güneș (interpretată de Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”) este fiica cea mică, care a ales un alt drum. A renunțat la facultate și și-a deschis o mică cafenea, având un iubit cu care plănuiește să se căsătorească, în ciuda mediului dominat de divorțuri în care trăiește.

Serialul nu se limitează doar la drama familială, ci explorează și diverse cazuri de divorț și povești de dragoste care rezistă provocărilor căsniciei. „Tablou de familie” promite să captiveze publicul cu intrigi complexe și personaje bine conturate.

Din distribuție fac parte actori talentați și apreciați, precum Yigit Kirazci, pe care publicul l-a văzut recent în serialul „O dragoste”, și Sarp Akkaya, cunoscut din filmul „Fii tatăl meu”, disponibil pe Netflix.

„Tablou de familie” se anunță a fi un serial plin de emoții și conflicte, perfect pentru serile de luni până vineri. Urmăriți această nouă producție pe Kanal D pentru a descoperi poveștile captivante ale familiei Cevher și provocările cu care se confruntă în viața personală și profesională.

„Tablou de familie” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.