Azra, victorie răsunătoare în fața rivalei sale, Neyran. Astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D,

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 16 iul 2024, 14:41
video Foto(9)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Tablou de familie”.

Astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, Neyran va avea parte de șocul vieții sale, în confruntarea profesională cu Azra.

Citește și: Cucerește în fiecare seară publicul de televiziune. Nu o să-ți vină să crezi cine este actrița din imagine

Azra, victorie răsunătoare în fața rivalei sale, Neyran

Procesul de divorț al soților Tercan este în plină desfășurare iar Neyran și Koray sunt nerăbdători să afle deznodământul acestuia, convinși fiind că vor avea câștig de cauză în fața adversarilor lor. Pe de altă parte, Azra și Yildirim o asigură pe Melisa ca au mari șanse de câștig în procesul intentat soțului său, cu toate că Neyran a făcut totul pentru a câștiga procesul mult mediatizat.

Neyran și Koray vor avea parte de un șoc uriaș atunci când martorul cheie al acestui proces, pe care l-au constrâns să depună mărturie falsă împotriva Melisei, va declara, în instanță, exact contrariul. Mai mult, Azra va puncta victoria uluitoare în fața adversarilor săi, cu ajutorul lui Sergen care, din dorința de a o recuceri pe frumoasa lui soție, s-a implicat major în acest caz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile: „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?

Victoria răsunătoare a avocaților celebrei firme de avocatură Arsen&Cevher se răspândește cu repeziciune, iar Azra se va afla în fața unui caz care va impresiona întreaga echipă juridică din care face parte.

O fețită, pe nume Ece, și tatăl său Hîzîr vin să ceară ajutorul într-o situație dramatică pe care sunt nevoiți să o trăiască. Ege, care a fost crescută doar de tatăl său, după ce mama sa, Defne, a părăsit-o imediat după ce s-a născut, trece printr-o suferință teribilă. După ce a abandonat-o, Defne s-a întors și vrea să obțină custodia fiicei sale. Extrem de săraci, Ece va impresiona atunci când este dispusă să ofere avocaților banuții strânși, cu greu, pentru încălțăminte, numai ca să fie ajutată de către aceștia pentru a rămâne alături de tatăl său.

Citește și: Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, tranzitia de la modelling la actorie: “Când aveam 17 ani, am vizitat un târg (…) Acolo reprezentantul unei agenții de modeling m-a văzut …”

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un episod impresionant din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.