Baba Vanga, preziceri cutremurătoare pentru 2021: Ce ne așteaptă după pandemia de Covid

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 23:50
Baba Vanga, predicții cutremurătoare și pentru 2021

Baba Vanga prezice un an greu și în 2021, după cel extrem de greu pe care l-am avut.

Baba Vanga vorbește în predicțiile ei pentru 2021 despre un "dragon care va captura omenirea"! Totodată, Baba Vanga are predicții cutremurătoare și despre Donald Trump, președintele încă în funcție al SUA, care își va preda mandatul în această lună.

„Un dragon puternic va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”, arată predicția Babei Vanga pentru 2021.

”Extremiștii vor utiliza un arsenal de arme chimice împotriva europenilor. Omenirea va suferi din cauza multor cataclisme și dezastre. Conștiința oamenilor se va schimba. Vremuri grele vor veni. Oamenii vor fi împărțiți de credința lor. Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”, mai susține clarvăzătoarea.

Și în privința lui Donald Trump, care își va preda mandatul de președinte al SUA la sfârșitul acestei luni, lucrurile stau rău, potrivit celebrei clarvăzătoare.

„Oficialul va suferi de o boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului”, prezice Baba Vanga.

Predicția pozitivă este legată de cancer, care va fi eradicat în viitorul apropiat, susține celebra clarvăzătoare. ”La începutul secolului 21, umanitatea va scăpa de cancer. Va veni ziua în care cancerul va fi legat cu lanțuri de fier”, potrivit Babei Vanga.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cine a fost Baba Vanga

De origine bulgară, Baba Vanga și-a făcut un nume în clarviziune datorită predicțiilor de succes pe care le-a realizat. 

Baba Vanga a prezis începutul și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, moartea prințesei Diana și atacurile din 11 septembrie 2001 din Statele Unite.

Pentru anul trecut, Baba Vanga a prezis cu succes un colaps economic. Omenirea a intrat într-o recesiune puternică ce a fost cauzată de apariția virusului Covid-19

Baba Vanga s-a născut în Bulgaria cu numele Vanghelia Pandeva Dimitrova, iar după căsătorie s-a numit Vanghelia Gușterova. Baba Vanga a trăit cea mai mare parte din viață în zona Rupite în munții Kozhuh, Bulgaria.

Cei care au cunoscut-o erau convinși că deținea abilități paranormale. 

Baba Vanga ar fi orbit în urma unei furtuni care a aruncat-o într-un câmp. După lungi căutări, Baba Vanga a fost găsită foarte speriată și cu ochii acoperiți de nisip și praf. Din cauza durerii nu a putut deschide ochii și a rămas oarbă în ciuda faptului că a încercat mai multe leacuri. 

Citeste si: Horoscop 2020- 2025. Cinci ani de schimbari spectaculoase pentru zodii

 

Taguri: