Babasha a dezvăluit câți bani a primit pentru a cânta alături de Coldplay. Ce i-a spus manelistul lui Chris Martin înainte de a urca pe scenă: „O să auziți și versiunea mea”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 19 iun 2024, 12:38

Câți bani a primit Babasha pentru a cânta alături de Coldplay

Sursa: Instagram: Babasha Official

După momentul ce a născut controverse la concertul Coldplay din București, artistul Babasha a făcut noi dezvăluiri în ceea ce privește onorariul său.

După ce a stârnit o adevărată controversă cântând la concertul Coldplay, Babasha a venit cu noi declarații surprinzătoare. Artistul a discutat deschis despre suma primită pentru prestația sa și despre mesajul pe care i l-a transmis lui Chris Martin înainte de a urca pe scenă.

Câți bani a primit Babasha pentru a cânta alături de Coldplay

Manelistul Babasha a provocat o adevărată dezbatere națională după ce a urcat pe scena concertului Coldplay de pe Arena Națională, eveniment marcat de reacții mixte din partea publicului.

În ciuda controverselor și a huiduielilor inițiale, el a avut curajul să participe și la al doilea spectacol al trupei britanice. Recent, Babasha a oferit detalii neașteptate despre suma de bani primită pentru participare și a explicat circumstanțele care au dus la implicarea sa în aceste concerte.

Citește și: „Nu-ți bate joc de copilul nimănui”. Mirela Retegan, fondatorul Gașca Zurli, reacție dureroasă după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay din București

Într-un videoclip postat pe TikTok, Babasha a surprins pe toată lumea dezvăluind că nu a fost remunerat pentru aparițiile sale la concertele Coldplay. Contrar zvonurilor care sugerau o strategie de marketing bine pusă la punct, cântărețul a subliniat că participarea sa a fost pur și simplu o inițiativă de a oferi publicului o experiență inedită și originală. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert! Nu știu dacă știți, dar mi să pare că Coldplay, nu știu dacă integral sau o parte a fost ONG. Nu a luat fratele vostru niciun ban. Nici noi nu am plătit pe nimeni să cânt. Nu a fost nici măcar un marketing. Vă jur cu mâna pe inimă! Mi se pare o mare prostie cine crede așa pentru conspirațiile astea.

Era imposibil să ia un puști ca Babasha, sau de calibrul meu, bani de la cine… Acestea sunt niște idioțenii foarte mari!”, a spus Babasha, într-un video postat pe TikTok.

@alexa_maria89 Babasha raspunde intrebarilor de pe live. Cati bani a luat la concertul Coldplay? #babasha ♬ original sound- Alexa_Maria

Artistul l-a avertizat pe Chris Martin înainte de a urca pe scenă

Deși primul concert a fost marcat de reacții negative, Babasha a rămas neclintit și a urcat pe scenă și la cel de-al doilea concert Coldplay. Artistul a declarat într-un interviu recent că l-a avertizat pe Chris Martin, solistul trupei, despre posibilitatea unei reacții ostile din partea publicului. Totuși, sprijinul primit de la membrii trupei și dorința lor de a oferi fanilor o experiență unică au depășit orice îngrijorare inițială.

Citește și: „Te invidiez că nu am fost eu în locul tău”. Ce reacții au avut vedetele din România la adresa valului de huiduieli primite de Babasha?

În declarația sa, Babasha a subliniat curajul și determinarea de a-și continua performanța în ciuda huiduielilor de la primul concert. El a recunoscut că a discutat cu Chris Martin despre potențialele reacții adverse, dar a fost încurajat de atitudinea pozitivă a trupei. Acesta susține că trupa britanică și-a dorit să experimenteze și să aducă ceva nou pentru fanii lor.

„Eu am încercat să-l previn pe el, adică la primul sound check i-am spus că nu știu cât de bine o să primească toată lumea treaba asta și el a zis că nu contează și că mesajul lor este altul și chiar dacă am auzit diverse chestii că «Bă frate, lumea a reacționat așa din cauză că s-a schimbat vibe-ul», nici măcar ăsta nu e adevărul, dar am să vă spun eu cum cred că a stat situația, pentru că toată lumea și-a dat cu părerea și mi-aș dori și eu tare mult să-mi dau și foarte curând o să auziți și versiunea mea”, a explicat Babasha, într-un alt video postat pe TikTok.

@alexa_maria89 Babasha raspunde catorva intrebari pe live. #babasha #raspunsuri #pareri ♬ original sound- Alexa_Maria

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.