Babasha i-a răspuns Corinei Bud, după mesajul în care cântăreața și-a cerut scuze: „E karma ei”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 iun 2024, 18:09

Babasha i-a răspuns Corinei Bud, după mesajul în care cântăreața și-a cerut scuze: „E karma ei”

Sursa: Instagram

Babasha a reacționat în mediul online, imediat după mesajul postat de Corina Bud pe rețelele sociale, în care își cerea scuze față de Babasha, spunând că nu a avut nicio intenție rea.

Concertul Coldplay a fost un amalgam de emoție. Surprizele serilor ar fi trebuit să aducă doar bucurie în sufletele publicului, însă sunetul muzicii a fost acoperit de huiduieli. 

Indirect, și Corina Bud a fost una din vedetele care l-a „huiduit” pe Babasha, invitat de Chris Martin să cânte alături de ei, pe scenă.

Ce i-a transmis Babasha Corinei Bud

Babasha nu vrea să poarte pică nimănui și amintește încă o dată care a fost, de fapt, mesajul pe care a vrut să îl transmită trupa Coldplay

În ceea ce o privește pe Corina Bud, tânărul artist a declarat că nu are nimic personal cu aceasta, însă ceea ce s-a întâmplat după a fost total „karma” ei. 

Citește și: Babasha a dezvăluit câți bani a primit pentru a cânta alături de Coldplay. Ce i-a spus manelistul lui Chris Martin înainte de a urca pe scenă: „O să auziți și versiunea mea”

„Fraților, vreau și eu să vorbesc cu voi și chiar vreau să îmi oferiți atenție.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Pentru toți cei care cred că îmi fac bine făcând rău altor persoane, să știți că nu este deloc așa și mă refer strict la Corina.

Pe mine nu mă interesează ce a zis femeia aia, nu am nimic cu ea, nu este datoria mea să înțeleg ce are ea pe suflet, e treaba ei. Doar că dacă noi răspundem cu rău la rău însemnă că se pierde tot mesajul pe care am încercat să-l fac cu cei de la Coldplay.

Nu putem să vorbim la un concert despre pace, iubire și după aia să intrăm cu picioarele în viața femeii ăleia.

Ce a făcut este treaba ei, karma ei, viața ei, noi nu trebuie să facem noi dreptate, are Dumnezeu grijă de toată lumea. În schimb, v-aș ruga din toată inima să o lăsați în pace și să nu o mai agresați. De iertat nu am de ce să o iert, este pur și simplu o femeie cu care n-am să pot să fiu prieten niciodată, e o chestie de principiu, dar nu am nicio chestie cu ea, niciun fel de răutate.

Știu că poate mulți vă luați de ea nu pentru că vreți să-mi luați mie apărarea, ci din cauză că v-a durut și pe voi gestul ei, dar repet, nu are niciun sens. Pentru mine Corina Bud nu e un subiect atât de important încât să fiu supărat, indiferent de ce ar mai zice de acum încolo.(...)

Nu e bine, fraților. Dacă ea a încercat să facă ceva rău luându-mă la mișto, noi să facem exact același lucru...

Dar noi trebuie să răspundem cu bine la rău, așa că lăsați-o în pace. Dacă nu aveți o vorbă buna de spus femeii, lăsați-o în pace, vă rog tare mult", a fost mesajul transmis de Babasha, pe contul personal de Instagram.