BAC 2020 toamna. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la economie. Vezi baremul

Author: Luiza Stama
Actualizat: 30 ian 2021, 11:35
Foto(4)

Astazi, 26 august, absolventii de liceu vor sustine proba la alegere a profilului, in sesiunea de toamna a examenului de BAC 2020.

La examenul de Bacalaureat 2020, sesiunea de toamna, candidatii de la profilul Uman vor sustine proba la alegere, la geografie, filosofie, logica, economie, psihologie sau sociologie.

UPDATE: Subiectele pe care elevii le-au avut de rezolvat la Economie.

BAREM ECONOMIE:

La ce ora incepe proba la economie

Accesul elevilor in salile de clasa este permis pana la ora 8:30, iar la intrarea in scoala, toti candidatii vor fi testati epidemiologic. Elevii vor purta masca de protectie pe toata durata examenului, care va incepe la ora 9:00, imediat cum se incheie distribuirea subiectelor la economie.

Candidatii vor avea la dispozitie trei ore pentru rezolvarea subiectelor si vor folusi stilou sau pix cu pasta albastra, iar pentru desene sau schieme, vor utiliza creion.

Elevilor nu le este permis sa foloseasca alte hartii decat cele primite in sala de examinare si este interzis sa faca schimb de informatii intre ei sau cu exteriorul. Salile de examen sunt supravegheate video si audio, iar elevii nu vor putea sa faca schimb de foi, ciorne, notite sau alte materiale. Incalcarea acestor reguli duce la eliminarea candidatilor din examen.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Peste 42.000 de candidati au fost inscrisi la BAC 2020 toamna, iar 24.900 dintre acestia provin din promotia anului. Alti 17.800 elevi inscrisi la Bacalaureat 2020, sesiunea de toamna, provin din promotiile anterioare.

Cand se vor publica rezultatele

Afisarea rezultatelor initiale la BAC 2020 toamna se va face pe 2 septembrie, pana la ora 12:00, iar contestatiile vor putea fi depuse in acceasi zi, intre orele 14:00 si 20:00, in format fizic sau electronic.

Notele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate sambata, 5 septembrie.

Nota minima de promovare, pentru fiecare proba, este de 5, iar media finala pentru promovarea examenului de BAC 2020 toamna este de cel putin 6.

Citeste si: Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Matematică

Citeste si: BAC 2020 toamna. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Limba și literatura română

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.