BAC 2020 toamna. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la fizică. Vezi baremul

Author: Luiza Stama
Actualizat: 30 ian 2021, 11:30
Foto(18)

Astazi, in cadrul examenului e bacalaureat 2020 sesiunea de toamna, absolventii sustin proba la alegere.

Astazi, 26 august, absolventii de liceu sustin proba la alegere a profilului si specializarii, in cadrul examenului de Bacalaureat 2020, sesiunea de toamna.

Proba la fizica va incepe la ora 9:00, iar absolventii sunt primiti in sala de examen pana la ora 8:30. Elevii vor fi testati epidemiologic la intrarea in scoala si vor purta masca de protectie pe durata probei. Candidatii vor avea la dispozitie trei ore ca sa rezolve subiectele de la fizica, iar rezultatele vor fi afizate pe site-ul Ministerului Educatiei, cu numele si prenumele anonimizate.

Cati elevi s-au inscris la BAC 2020 toamna

UPDATE: SUBIECTELE PE CARE ELEVII LE-AU AVUT DE REZOLVAT LA FIZICĂ:

Filiera vocațională:

 

Filiera tehnologică:

BAREM DE CORECTARE LA FIZICĂ

Filiera vocațională:

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Filiera tehnologică:

 

La BAC 2020 toamna s-au inscris peste 42.000 de candidati, dintre care 24.900 de absolventi provin din promotia acestui an, iar 17.800 sunt absolventi din promotiile trecute.

Afisarea rezultatelor de la probele scrise se va face pe 2 septembrie, pana la ora 12:00, iar contestatiile vor fi primite in aceeasi zi, intre orele 14:00 si 20:00, in format fizic sau electronic.

Notele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate sambata, 5 septembrie.

Nota minima, pentru fiecare proba, este 5, iar media finala pentru promovarea examenului de BAC 2020 este de cel putin 6.

Ca si in prima sesiune de Bacalaureat 2020, rezultatele sesiunea de toamna vor fi publicate cu anonimizarea numelui si prenumelui fiecarui elev.

Cati candidati s-au prezentat la examen

La proba din 25 august, cea obligatorie a profilului din cadrul examenului de BAC 2020, sesiunea de toamna, s-au prezentat 22.187 de candidati. Alti 6.005 elevi nu s-au prezentat la examen, patru dintre ei fiind in izolare si alti sase sunt spitalizati sau in carantina.

Niciun elev nu a fost depistat cu temperatura mai mare de 37,3 grade Celsius la intrarea in scoala.

55 de candidati au fost eliminati din examen pentru frauda sau tentativa de frauda.

Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la fizica, dar si baremul, vom afla dupa incheierea probei, cand Ministerul Educatiei va publica informatiile.

Citeste si: BAC 2020. La ce oră trebuie să ajungă elevii în incinta liceului pentru a putea intra la proba de matematică

Citeste si: BAC 2020 toamna. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Limba și literatura română

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.