Bagă berea la rece! URSUL din tine se distrează urmărind filmul Agent descoperit

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 21 aug 2021, 10:00

Ai pus berea la rece? Dacă nu, atunci trebuie să te grăbești. URSUS te invită la distracție și a pregătit și în această duminică un film de comedie pe care nu trebuie să îl ratezi.

URSUL din tine a decis ca și această duminică să fie despre comedie. Tu ai avut ocazia de a face programul la TV, astfel că URSUS și Kanal D îți vor respecta dorința și vor difuza din nou un film de comedie. Distracția este asigurată, iar pentru că filmul American Ultra (Agent descoperit) combină cele două genuri, comedie și acțiune, nu vor lipsi momentele tensionate și scenele care să prelungească suspansul. 

Ai pregătit berea pentru filmul de duminică seară? Te așteaptă multă distracție!

Un film bun merge cu o bere rece, dar cu siguranță știi deja acest lucru, mai ales dacă ai ascultat URSUL din tine și ai intrat pe contul de instagram Kanal D România pentru a vota categoria preferată de film. Pentru a doua săptămână la rând, comedia s-a bucurat de un real succes, astfel că URSUS și Kanal D vor difuza un film de comedie duminică seară. Filmul de la finalul săptămânii nu doar că va stârni amuzamentul, ci îi va ține pe telespectatorii Kanal D în suspans, având în vedere că îmbină cele două genuri: acțiune și comedie.

Te așteaptă o seară de duminică cu multă distracție, dar și cu momente care îți vor tăia respirația, astfel că trebuie să faci toate pregătirile pentru ca nimic să nu îți distragă atenția după ce va începe filmul. Asta înseamnă că trebuie să pui încă de acum berea la rece și să te asiguri că va ajunge pentru toți prietenii. În plus, nu uita de floricele și alune, asta pentru a te simți ca într-o sală de cinema, dar având parte de mai mult confort.

URSUS și Kanal D au pregătit pentru această duminică un film de colecție, American Ultra (Agent descoperit). Cei care vor alege Kanal D în seara de duminică vor avea ocazia de a afla povestea unui tânăr care deși la prima vedere nu pare diferit de cei din generația lui, în realitate este mai important decât crede. Mike Howell este pasionat de scris, însă ceea ce nu știe el este că a fost antrenat de CIA pentru a deveni mașină de ucidere letală. Când cei de la CIA îl caută pentru a-l extermina, tânărul trebuie să se folosească de abilitățile pe care nu știa că le are pentru a se salva atât pe el, cât și pe iubita lui. În încercarea lor de a rezolva această problemă, cei doi vor trece prin momente amuzante, dar și dificile în același timp.

Nu uita că și săptămâna viitoare vei avea ocazia de a vota categoria preferată de film. Va fi nevoie să asculți URSUL din tine, să intri pe contul de instagram Kanal D România și să alegi filmul care va fi difuzat la TV duminică seară. Să fie din nou comedie sau de data aceasta vrei să ai parte de ceva mai multă acțiune? Decizia îți aparține în totalitate, așa că nu rata șansa de a-ți exprima votul. 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.