Bagat in spital de propria mama? Copil de 2 ani, adus in STARE GRAVA la medici

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:32

Un copil de numai 2 ani a fost adus la spital, in stare grava. Baietelul prezenta lovituri, fapt care a trezit suspiciunea medicilor.

Primele banuieli planeaza asupra mamei, despre care se crede ca si-ar fi batut copilul. Cand a ajuns pe mainile medicilor, micutul aproape ca lesinase. Chiar mama, in varsta de 22 de ani, a fost cea care l-a  insotit la spital, in urma unui telefon de urgenta la 112. Motivul?

"Mama a afirmat ca ieri ar fi cazut din carut iar astazi, in jurul orei 17, ar fi devenit somnolent", conform medicilor.

Loviturile de pe trupul micutului li s-au parut insa suspecte cadrelor medicale, cu atat mai mult cu cat pareau sa nu fie deloc recente.

Asa ca  au anuntat de urgenta Protectia Copilului si Politia, care a si inceput o ancheta penala. Din primele cercetari, se pare ca mama copilul se mutase la domiciliul actual in urma cu doar cateva luni. Se pare ca isi cunoscuse pe internet concubinul si a venit sa traiasca alaturi de el, in casa acestuia.
Si-a adus cu ea si baietelul, pe care il avea dintr-o relatie anterioara

Aceeasi varianta este sustinuta si de tatal femeii, care nu crede nici in ruptul capului ca fata i-ar fi batut nepotul. Copilul a fost trimis in Bucuresti, la spitalul Bagdasar Arseni, pentru ca ranile sale sunt destul de serioase si are nevoie de tratament de specialitate.
##VIDEO121301##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei