Bahar asista ingrozita la arestarea parintilor sai! Apar noi probleme pentru Efsun si familia ei, in aceasta seara in “Bahar: Viata furata”, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:12

Dupa multe obstacole, Bahar si Ates sunt din nou impreuna, insa relatia lor este tulburata de un nou incident.


Pe de alta parte, Hasret observa diferentele dintre cele doua surori si devine suspicioasa, intrebandu-se daca Efsun este intr-adevar fiica sa. Aceasta ii marturiseste indoielile sale lui Mehmet Emir, care recunoaste ca traieste aceeasi dilema.


In acest timp, Efsun isi face planuri sa se intoarca din nou la conac, insa aici se loveste de refuzul categoric al Hulyei, care lupta cu toate armele impotriva tinerei.
Desi Efsun recurge la santaj si amenintari, Hulya reuseste sa o indeparteze de familia sa, folosindu-se de marturisirile mamei sale. Afland despre incidentul lui Efsun cu Necati, dar si despre sfarsitul tragic al barbatului, Hulya merge la politie sa declare totul, stiind ca astfel va scapa de amenintarile acesteia.


Gestul Hulyei declanseaza o ancheta impotriva lui Efsun si a parintilor sai, considerati complici ai tinerei.
In urma investigatiilor, Efsun si parintii sai sunt arestati, chiar sub ochii lui Bahar, care nu isi explica cum au ajuns acestia in situatia disperata.

Nu ratati in aceasta seara un nou episod din “Bahar: Viata furata”, de la 20.00, la Kanal D.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”