Bahar decide sa isi sacrifice iubirea pentru Ates (Efsun si Muge sunt la un pas de moarte)

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:55

In vreme ce Efsun si matusa ei incearca sa acopere fapta comisa de Arda folosindu-se de santaj, Hulya lupta din rasputeri sa isi protejeze fiul de inchisoare si cauta o solutie pentru ca acesta sa fuga din tara.

Bahar decide sa isi sacrifice iubirea pentru Ates (Efsun si Muge sunt la un pas de moarte)
In vreme ce Efsun si matusa ei incearca sa acopere fapta comisa de Arda folosindu-se de santaj, Hulya lupta din rasputeri sa isi protejeze fiul de inchisoare si cauta o solutie pentru ca acesta sa fuga din tara. După ce Arda si Muge pleaca la aeroport, Hulya o infrunta victorioasa pe Efsun, anuntand-o ca Arda si sora lui au parasit tara.
Vestea cade ca un trasnet peste Efsun si Sultan, care simt pericolul mai aproape ca niciodata.
Pe de alta parte, Ates continua sa o ceara in casatorie pe Bahar, profitand de orice ocazie. Insa in clipa in care Bahar este aproape hotarata sa accepte cererea iubitului sau, apar noi obstacole in calea fericirii lor si lucrurile se precipita din nou in relatia lor.
Insa inainte de plecare, Muge paraseste aeroportul, traind momente groaznice la gandul ca familia sa o respinge si o inconjoara numai cu ura si certuri.
Aceasta revine la conac unde ii cere socoteala mamei sale pentru faptul ca a trimis-o in strainatate fara voia sa. Tanara aluneca intr-o depresie profunda si recurge la un gest extrem, provocand panica in familia Atahan…

Dupa ce Arda si Muge pleaca la aeroport, Hulya o infrunta victorioasa pe Efsun, anuntand-o ca Arda si sora lui au parasit tara. Vestea cade ca un trasnet peste Efsun si Sultan, care simt pericolul mai aproape ca niciodata.

Pe de alta parte, Ates continua sa o ceara in casatorie pe Bahar, profitand de orice ocazie. Insa in clipa in care Bahar este aproape hotarata sa accepte cererea iubitului sau, apar noi obstacole in calea fericirii lor si lucrurile se precipita din nou in relatia lor. Insa inainte de plecare, Muge paraseste aeroportul, traind momente groaznice la gandul ca familia sa o respinge si o inconjoara numai cu ura si certuri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta revine la conac unde ii cere socoteala mamei sale pentru faptul ca a trimis-o in strainatate fara voia sa.

Tanara aluneca intr-o depresie profunda si recurge la un gest extrem, provocand panica in familia Atahan…